Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Reuniunea Spice Girls, celebră în toată lumea. Care a fost cel mai viral moment al serii

Cu ocazia zilei de naștere a Victoriei Beckam, trupa Spice Girls s-a reunit.

Redactia Stirile Kanal D,

Reunirea Spice Girls, virală în toată lumea [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Trupa Spice Girls s-a reunit cu ocazia zilei de naștere a Victoriei Beckham. Creatoarea de modă a împlinit 50 de ani și a dat o petrecere extravagantă, la care au participat cele mai cunoscute staruri din lume. După o noapte de pomină, vedeta a fost cărată în spate de soțul ei până la mașină.

Reuniunea Spice Girls, virală în toată lumea

Cele cinci vedete ale trupei Spice Girls au cântat și dansat împreună până dimineața. Imaginile surprinse chiar de David Beckham, au fost publicate pe retelele de socializare, unde au adunat milioane de aprecieri. Ultima dată când toată trupa s-a reunit a fost în urmă cu 12 ani, la ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: VIDEO-Padel, un nou sport care face furori în România! ,,Este foarte ușor de jucat și învățat''

Îmbrăcată elegant, într-o rochie ușor transparentă, Victoria Beckham a sărbătorit cu fast împlinirea a 50 de ani. Alături de ea i-au fost soțul și cei patru copii, dar și zeci de staruri de la Hollywood. Îmbrăcat într-un costum negru impecabil și cu ochelari de soare la ochi, Tom Cruise s-a numărat printre invitații de seamă.

Si Salma Hayek, Mark Anthony, Jason Statham sau Eva Longoria au petrecut alături de sotii Beckham pana dimineata.

Cel mai viral moment al serii a fost însă acela în care după petrecere, David Beckham și-a cărat soția în spate. Fostul fotbalist a purtat-o pe creatoarea de modă printre o mare de paparazzi până au ajuns în siguranță la mașină. Motivul nu a fost alcoolul sau pantofii incomozi, ci o operatie pe care Victoria a suferit-o in urma cu doua luni.
Aceasta si-a rupt piciorul chiar de ziua indragostitilor si in continuare se reface

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI