Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Riscurile sarcinii după 35 de ani! De ce trebuie să țină cont femeile care iau o astfel de decizie după această vârstă?

După 35 de ani, femeile ar trebui să efectueze controale cât mai atente pentru a fi sigure că sarcina nu va avea complicații.

Redactia Stirile Kanal D,

Femeile și sarcina peste 35 de ani

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Să fii mamă după vârsta de 35 de ani nu mai este o situație rară, dimpotrivă. Doamnele aleg să facă un copil mai târziu, deși odată cu vârsta cresc și riscurile de complicații în sarcină. Ce trebuie să facem în plus dacă rămânem însărcinate după 35 de ani, aflăm de la medicul primar obstetrică-ginecologie, Diana Cocei”, a spus Simona Pătruleasa.

Citește și: VIDEO De ce femeile se schimbă după naștere? Un specialist vine cu răspunsuri

Femeile care vor să aibă copil după vârsta de 35 de ani trebuie să fie mai precuate

În cazul unei femei însărcinate după vârsta de 35 de ani, controalele trebuie să fie mai atente, riscurile fiind crescute atunci când vine vorba despre complicațiile care pot apărea, atât pentru mamă,

cât și pentru copilul din pântec.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Primii bebeluși ai anului 2024. Clipe magice pentru mămicile nou-născuților

Medicul recomandă femeilor care au trecut de 35 de ani și vor să aducă pe lume un copil să evite consumul de alcool și de cafea, dar să aibă grijă și la alimentație.

Femeile care rămân însărcinate dup 35 de ani se pot confrunta cu următoarele riscuri: nașteri premature, complicații la nivelul placentei și, în anumite cazuri, nașterea prin cezariană.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI