Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Robert intervine în scandalul momentului din ”Casa iubirii”! Ce l-a îndemnat pe Ștefan să facă, după toată situația cu Aleyna și gestul ei făcut în club? "Fii bărbat!

Băieții din "Casa Iubirii" vin ajutorul lui Ștefan, care trece prin momente tensionate din cauza situației provocate de Aleyna. Robert este alături de concuret și îi oferă sfaturi prețioase.

Elena Tasca,

Robert, sfaturi prețioase pentru Ștefan: "Fii bărbat! Balanța trebuie să fie în echilibru"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ștefan se pare că trăiește sentimente contradictorii în aceste momente. Situația generată de Aleyna după o postare pe rețelele sociale, în timp ce era la club, pare că ia, zilnic, întorsături neașteptate.

Băieții din "Casa Iubirii" sar în ajutorul lui Ștefan, oferindu-i sfaturi despre cum ar trebui să procedeze.

Robert se pare că este primul care îl învață pe concurent cum să abordeze situația. Îndemnul de a fi bărbat l-alăsat fără cuvinte pe Ștefan.

Robert, sfaturi prețioase pentru Ștefan

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Sfaturi prețioase de la Robert, către Ștefan: "Fii bărbat!"  

Ștefan trece prin clipe de cumpănă în ceea ce privește relația lui cu Aleyna.

În timp ce iubita sa susține că totul a fost o greșeală și o neînțelegere părerile celorlalți concurenți îl fac să se îndoiască.

Situația dintre el și Aleyna nefiind clarificată, se pare că îl aduce pe concurent în situația de a nu mai ști cum să reacționeze. Primul băiat care s-a oferit să îi dea sfaturi despre cum ar trebui să procedeze, a fost Robert.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Aleyna, prinsă între Marius și Ștefan, are parte de o cameră roșie neașteptată: "Ești nebun?!". Cine este băiatul care și-a dorit o întâlnire privată cu ea?

Robert: "Fii bărbat! Balanța trebuie să fie în echilibru"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robert: Eu văd că tu ai niște intenții bune.

Tu te-ai îndrăgostit de Aleyna, nu are rost să-m i spui. Ești îndrăgostit. Scurt și pe doi.

Ștefan: O am la suflet... O am la suflet...

Robert: Eu te văd și aici și în afară, nu mai are rost să-mi spui. Fii bărbat și gestionează situația corespunzător. Balanța trebuie șă-ți fie în echilibru, știi la ce mă refer? Aici e dragostea, aici e cum gândești tu.

Dragostea e mare, dar să nu scadă și cum gândești tu!

Ștefan: Da, încă o chestie pe care lumea nu o știe despre mine. E că... da, poate ai dreptate cu chestia asta, că una e mai sus și una e mai jos, dar la un moment dat, mă deștept... Vine un declic și mă deștept! 

Robert: În viață te deștepți după ce te dai cu capul, așa se zice! Fă cumva să nu te dai cu capul, să te deștepți fără să te lovești..

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI