Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Robi, față în față cu mama Teodorei, în camera roșie! Nimeni nu se aștepta la o asemenea discuție: „Care e situația?”

După zile întregi de incertitudine, mama Teodorei vine la „Casa Iubirii” să afle ce se întâmplă concret cu Robi și fiica ei.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După zile întregi de discuții care mai de care mai tensionate și după ce toți concurenții din „Casa Iubirii” au încercat să înțeleagă ce se petrece cu adevărat între Robi și Teodora, cei doi pare că nu mai vor să aibă legătură unul cu altul. 

Băieții: „Credeți că mai există o șansă de împăcare sau e gata?”
Robi: „Nu.”
Teodora: „Nu. Absolut deloc.”

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citește și: VIDEO Gagea, în culmea fericirii: "Draga mea, am avut încredere în tine, m-am emoționat!". Decizia Virginiei l-a făcut să îngenuncheze în fața ei: "Vreau ceva mai profund"

[Sursa foto: Captură YouTube]

Mama Teodorei îl ia la întrebări pe Robi. Vrea să afle ce se întâmplă între concurent și fiica ei 

Robi a fost invitat în camera roșie, iar băieții au încercat să ghicească cine a fost cea care îl aștepta pe concurent acolo. 

Patrick: „Cameră roșie, Robi. Teodora te ia la palme.”
Antoni: „E fată nouă?”
Patrick: „Nu, e Teodora.”

Nu mică le-a fost mirarea concurenților când au văzut că nu Teodora l-a chemat pe Robi în camera roșie, ci chiar mama ei.

Doamna a venit în emisiune pentru a face lumină în situația extrem de incertă și tensionată dintre fiica ei și Robi. Bineînțeles, nici Robi nu se aștepta să o vadă pe canapeaua din camera roșie chiar pe mama fetei pe care spune că o place și față de care are sentimente.

„Vreau să știu care e situația dintre voi în momentul de față”, își dorește mama Teodorei să afle.

Citește și: VIDEO Și-a dorit inima ei, dar acum nu o mai vrea! Gestul Teodorei l-a făcut pe Robi să renunțe la lupta lor contra tuturor, chiar și a părinților brunetei: „Nu mai vreau! Gata!”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI