Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Român din Spania, câștigător la loto. Suma de care s-a bucurat românul

Noul an a început cum nu se poate mai bine pentru un român stabilit în Spania. Omul a câștigat o sumă uriașă la loto. Iată despre câți bani este vorba.

Maria Stiuca,

Român din Spania, câștigător la loto [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Cu detalii vine colega mea, Ellvira Costache! Bună dimineața, Ellvira! Te ascultăm”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Român din Spania, câștig uriaș la loto

„Bună dimineața, Simona! Bun găsit tuturor!
Într-adevăr, chiar de Anul Nou, românul stabilit în Spania a câștigat la un bar local premiul de 200.000 de euro.
Fericitul câștigător este muncitor în construcții, iar acum cu banii câștigați își va acoperi unele cheltuieli și va reuși să ajungă în România mai devreme decât își planificase.

Citește și: Rezultate LOTO 7 ianuarie 2024: Ce premii se acordă azi?

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Românul fericit a apărut la barul local, imediat după ce a fost anunțat câștigătorul loteriei de Anul Nou și a sărbătorit cu șampanie marele câștig.
Biletul câștigător, în valoare de 200.000 de euro, a avut singura combinație câștigătoare și a fost vândut printr-o mașină automată”, a transmis Ellvira Costache, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI