„O femeie însărcinată în nouă luni a fost înjunghiată, în mijlocul străzii, de un bărbat cu care ar fi avut o relație în trecut. Până să își pună în aplicare planul, individul ar fi urmărit-o zile la rând pe tânără. Autoritățile au închis școlile și au avertizat populația să rămână în case câtă vreme încercau să dea de urma bărbatului. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Gravidă în 9 luni, înjunghiată de fostul iubit

Grozăvia a avut loc zilele trecute în Aberfan, un sat liniștit din Țara Galilor. Tânăra româncă, în vârstă de 29 de ani, se stabilise acolo împreună cu cei doi copii. Femeia este gravidă în 9 luni și se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. Din luna februarie, anchetatorii spun că era urmărită și hărțuită pe rețelele de socializare de un individ cu care ar fi avut o relație. Bărbatul posta în mediul online poze cu victima și copiii ei și o suna cu număr ascuns și amenința. În urmă cu câteva zile, individul a trecut de la amenințări la fapte. A venit în fața casei și a atacat-o pe femeie cu un cuțit.

Citește și: Cine este bărbatul care a ucis-o pe Ioana, tânăra de 25 de ani, însărcinată în 4 luni. El are 72 de ani și s-a predat singur la poliție

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Vecinii au fost alertați de urletele femeii și au ieșit imediat din case să o ajute.


Echipajele medicale au transportat-o de urgență pe femeie la spital. Medicii spun că a avut loc o adevărată minune. Atât femeia, cât și copilul au scăpat cu viață. După ce a încercat să o ucidă, atacatorul a fugit. Timp de câteva ore întreaga comunitate din Aberfan a fost paralizată de frică. Autoritățile au închis școlile și au făcut apel către populație să rămână în case până când va fi capturat individul.
După 7 ore, individul a fost găsit de oamenii legii și încătușat.
„Un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost arestat pentru tentativă la omor. Este cunoscut victimei, iar acum este în custodia poliției”, au transmis autoritățile.
Românul va fi prezentat din nou în fața magistraților la începutul anului viitor. Până atunci, el va rămâne în spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: