Close sidebar
Close sidebar

Românii preferă vacanțele luxoase, fără griji. Cei mai mulți au ales hotelurile all inclusive

Turiștii care și-au dorit o vacanță luxoasă, lipsită de griji, au ales hotelurile all inclusive sau ultra all inclusive de pe litoralul românesc.

Estera Maria,

Românii își doresc vacanțe de lux.

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În pachetul plătit, aceștia au parte de momente de relaxare în piscine infinity, ospăț culinar și divertisment. În plus, hotelurile au o mulțime de locuri de joacă și activități creative pentru copii.

Litoralul românesc are resorturi all inclusive si ultra all inclusive care pot concura lejer cu cele din Turcia sau Bulgaria. De pilda, la acest hotel de cinci stele din Mamaia nord, gradul de ocupare in minivacanta de Rusalii a fost de 100%. Oaspeții si-au petrecut timpul la piscina exterioara si au servit cocktailuri rafinate, incluse și acestea în pachetul achizițonat.

Citește și: Nicoleta Luciu părăsește România. De ce a luat vedeta această decizie

Românii aleg hotelurile all inclusive

Reporter: Ce vă place aici?

„E all inclusive, e cum trebuie să fie. E plaja aproape, mâncarea aproape”, a spus cineva.

„Serviciile, își respectă clienții, personalul amabil. Încercăm să ne facem vacanța cât mai plăcută și la piscină, la mare mai puțin pentru că avem copil mic”, a spus altcineva.

O camera pornește de la 200 de euro pe noapte si poate ajunge pana la 500 de euro, in funcție de suprafata camerei si a serviciilor dorite.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

„Avem multe facilități. Piscină interioară, fiind și weekendul acesta cu Rusalii și 1 iunie, am avut foarte multe activități. Efectiv am fost ocupați la capacitate maximă în acest weekend”, a spus reprezentantul unui hotel.

Ne mutăm în sudul litoralului. Aici, un resort de patru stele, din stațiunea Cap Aurora, reușește să ocupe cele 345 de comere la fiecare sfârșit de săptămână.

Citește și: VIRAL. Fotomodelul de 27 de ani a purtat o ținută "aproape inexistentă" pe un yacht

„Este unul dintre cele mai frumoase... piscină, bar, bar pe plajă, plus bucătăria care este românească, mâncare foarte bună, se ridică la standardele din afară”, a spus un turist.

Turiștii au la dispoziție o piscina imensa infinity cu vedere spre mare dar si o piscina cu topogane pentru cei mici.

„De la răsărit până la apus terasa îi așteaptă. Avem barul all inclusive, iar pe plajă, beach barul este la fel, all inclusiv”, a spus managerul resortului.

Și pentru ca este un resort adresat familiilor cu copii, preparatele din restaurant sunt pentru toate gusturile.

Există și facilități pentru cuplurile care vor propria intimitate. Vorbim despre apartamentele cu jacuzzi și terase generoase.

Citește și: Horoscop 4 iunie 2023. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății! Nativii care se bucură de relaxare și odihnă!

Și aici gradul de ocupare pentru acest Weekend a fost de 100%. O camera pornește de la 780 lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI