Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Românii stau acasă - arată un studiu făcut pe baza localizării telefoanelor

Românii par să fi înțeles pericolul și respectă restricțiile impuse de autorități, arată un studiu făcut pe baza localizării telefoanelor.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Concret, deplasările în afara casei s-au redus cu peste 80 la sută în ultimele săptămâni. Ba mai mult, se pare că oamenii se duc mai rar și la farmacie sau la cumpărături în magazinele alimentare. În parcuri prea puțini se mai încumetă să se plimbe.

Citeste si: Când se întorc elevii la școală? Anunțul făcut de ministrul Educației

De când s-a instaurat starea de urgență și au intrat în vigoare restricții dure- toate orașele României au fost lăsate să respire. Potrivit unei statistici făcute de cei de la Google, pe baza localizărilor de pe dispozitivele mobile, față de luna februarie, ieșirile au scăzut cu 81%. Asta se vede și în imaginile filmate pe străzi- care par mai pustii ca niciodată.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Mai interesant e că și deplasările de strictă necesitate, la magazine și farmacii, sunt mai puține cu 53%.

Citeste si: Marchizul de Bath a murit din cauza coronavirusului

Noul coronavirus i-a pus in garda pe romani, iar multi dintre ei se feresc sa mai mearga cu mijloacele de transport in comun de frica infectarii.

Potrivit studiului, deplasarile cu autobuzele sau tramvaiele au scazut cu 72%”

Dacă ne luăm după cifre, cei mai cuminți români locuiesc în Brașov, Cluj, Covasna, Suceava și București.

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți 5 polițiști, se laudă că angajații DSP l-au oprit pe stradă să facă poze cu el! Un bărbat în combinezon medical și-a făcut selfie cu Cătălin Geolgău! FOTO

La polul opus, unde nepăsarea domnește, iar oamenii continuă să ignore restricțiile, întâlnim Teleorman, Ialomița, Giurgiu, Călărași și Olt.

În izolare, inventivitatea românilor e pusă la încercare, iar tinerii încearcă să stingă plictiseala cu acte artistice care să mai înveselească puțin lumea panicată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI