Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Rubrica „Să crești mare!”, cu Alina Laufer. Cum facem brioșe cu dovlecei?

Această rețetă este una foarte simplă, care nu necesită mult timp de prepare și poate fi făcută doar cu câteva ingrediente.

Redactia Stirile Kanal D,

Brioșe cu dovlecei

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„A sosit momentul deidcat celor mai bune rețete, ușor de preparat și foarte delicioase, care vă pot inspira pentru o masă în familie. Alina Laufer le sare în ajutor celor pasionați. Iată!”, a transmis Cristina Dorobanțu.

În cadrul acestei ediții, Alina Laufer ne învață cum să facem brioșe sărate cu dovlecei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: VIDEO Rubrica „Să crești mare!”, cu Alina Laufer. Cum facem gogoși cu lingura într-un timp foarte scurt?

Ingredientele necesare și modul de preparare

Pentru această rețetă este nevoie de următoarele ingrediente: dovlecel, două roșii, trei ouă, 100 de grame de făină, sare, piper șiu cașcaval.

Citește și: VIDEO Rubrica „Să crești mare!”, cu Alina Laufer. Cum să facem un hotdog reinterpretat?

Dovleceii se taie și se condimentează cu sare, apoi sunt lăsați pentru a elimina lichidul. Roșiile trebuie să fie tăiate cubulețe, după care se adaugă într-un bol împreună cu ouăle și dovleceii storși de lichid.

Se pune cașcaval deasupra, apoi compoziția este introdusă în cuptorul preîncălzit la 180 de grade și se lasă pentru circa 20 de minute. Brioșele pot fi scoase în momentul în care au un aspect rumenit.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI