Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Rubrica "Să crești mare", cu Alina Lufer. Rețetă delicioasă de churros, un desert mexican

Astăzi, la rubrica "Să crești mare", Alina Lufer ne învață să preparăm churros, un desert mexican. Iată rețeta delicioasă!

Redactia Stirile Kanal D,

Să crești mare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A sosit momentul dedicat celor mai bune rețete, ușor de preparat și foarte delicioase, care vă pot inspira pentru o masă în familie. Alina Laufer le sare în ajutor celor pasionați de gătit. Iată, a transmis Cristina Dorobanțu.

Să crești mare!

Astăzi o să facem ceva exotic o să facem un desert mexican churros, pentru a le face avem nevoie de următoarele ingrediente: unt, făină, apă, avem nevoie de un ou, de asemenea s-o aromatizăm cu puțină vanilie și o să le servim date prin zahăr și scorțișoară și o să facem și un sos de ciocolată, atât cu lapte, cât și ciocolată albă.

Punem apa, untul, un praf de sare, cu un sfert de linguriță și cam o lingură de zahăr. Acest amestec o să-l punem pe foc. Aluatul este exact ca cel de eclere, după ce untul s-a topit adăugăm făina, punem un castronel, adăugăm ciocolata, smântâna lichidă și așteptăm.

Aceasta este partea cea mai grea, așteptare.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Acesta este un aluat opărit, va trebui să-l lăsăm puțin să se răcească. Acum că aluatul s-a răcit, o să punem oul, punem și puțină esență de vanilie, după ce ați amestecat oul, o să obțineți un aluat omogen, puțin lipicios, le lăsăm să se prăjească până când devin aurii și pentru că v-am zis, nu este churros dacă nu îl dăm înainte prin zahăr și scorțișoară, acești churroși sunt atât de simplu de făcut și au atât de mare succes, credeți-mă o să impresionați pe toată lumea, de la mic la mare.

Până pe data viitoare vă doresc poftă bună, sărut mâna pentru masă, a explicat Alina Laufer.

Citește și: VIDEO- Să crești mare, cu Alina Laufer. Rețetă delicioasă de prăjitură cu mandarină

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI