Pensii ianuarie 2024. S-a aflat cu cât va crește punctul de pensie începând cu anul viitor. Pensionarii au sperat la o majorare a pensiilor peste rata inflației, iar vestea venită de la Guvern ar putea să-i mulțumească pe unii dintre ei.

Pensii ianuarie 2024. Prin legea pensiilor, intrată în discuțiile parlamentarilor, se va încerca și eliminarea inegalităților din sistem, după cum au promis cei din coaliția de guvernare PSD-PNL.

S-a aflat cu cât cresc pensiile din ianuarie 2024

Veste bună penstru pensionari

[Sursa foto: Facebook / Marcel Bolos]

Cu cât cresc pensiile din ianuarie 2024

Pensii 2024. Ministrul Finanțelor Publice, Marcel Boloș, a anunțat marți, 12 septembrie, că fondul de pensii va crește de la anul cu aprox. 14 procente.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Pensii 2024: Cu cât va crește punctul de pensie începând cu anul viitor? Vești bune pentru români!

Pensii 2024. "Sunt bani pentru creşterea pensiilor, vor fi majorate cu minim 16 miliarde de lei. În procente înseamnă că am luat în calcul o creştere a pensiilor cu aproximativ 14%, dar procentul final va fi anunţat de coaliţia de guvernare", a declarat Marcel Boloş la Antena 3 CNN.

marcel bolos pensii 2024

Marcel Bolos, anunț despre creșterea pensiilor în 2024

[Sursa foto: Facebook]

Pensii 2024. Veste bună pentru pensionarii din România

Pensii 2024.  Pensionarii au primit o veste bună după întorcerea premierului Marcel Ciolacu de la Bruxelles.

Comisia Europeană a aprobat ca majorarea pensiilor să fie posibilă fără a mai fi necesară încadrarea în procentul de 9,4% din PIB pentru cheltuieli.

Pensii 2024.  Este o schimbare semnificativă în politica de pensii a statului român, Guvernul fiind îngrădit până acum să opereze majorări care depășeau un anumit plafon. 

Creșterea pensiilor în ianuarie 2024- "Comisia Europeană are ultimul cuvânt"

Marcel Boloş a precizat că noua majorare ar putea intra în vigoare de la 1 ianuarie 2024, însă procentajul exact trebuie aprobat de Comisia Europeană.

"Impozitarea cu 20%-25% a pensiilor speciale, să zicem, dar procentul îl definim prin calcule de sustenabilitate pe care le facem. 

Comisia Europeană a cerut impozitare pe toată pensia. Până la urmă, Comisia are ultimul cuvânt în privinţa validării acestor procente", a mai spus Marcel Boloş.

Pensii ianuarie 2024, creștere de circa 14 procente

Pensii ianuarie 2024, creștere de circa 14 procente


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si