Crăciunul nu ar fi complet fără decorațiunile de sărbătoare. De la coronițe, până la aranjamente pentru masă, toate pot fi realizate cu ajutorul unor ingrediente simple și de efect. Așa se face că mai multe vedete din Cluj și-au pus imaginația la bătaie și au creat cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun, a spus Cristina Dorobanțu.

S-au întrecut în decorațiuni de Crăciun

Vedetele și copiii lor și-au pus creativitatea și iscusința la încercare într-un workshop de creat decorațiuni de sărbătoare. Floriștii le-au oferit toate ingredientele necesare pentru realizarea celor mai spectaculoase ornamente pe care să le pună în casă, pe lângă bradul de Crăciun.

Au niște crengi de brad, accesorii, decorațiuni de Crăciun, mult sclipici, figurine de Crăciun și asta merge acum, asta se cumpără și m-am gândit ca și ei să facă ceva asemănător și să aducă un strop de fericire, de prospețime, de miros de brad, a declarat Dalmi Szelyes, manager florărie.

După ce și-au primit ustensilele, de la mic la mare, toată lumea s-a pus pe treabă.

Mădălina Merca a ales să creeze o decorațiune din crengi de brad și multe fundițe.

Am umplut aici tot și mai am puțin să trec la pasul următor, să îl împodobesc, să îl colorez, să îl fac așa sclipicios de sărbătoare.

Ai ales și niște culori? Momentan nu, dar știu ca vreau să pun fundițe pentru că încă nu am făcut bradul acasă și vreau să pun fundițe în brad, e o tematică care se poartă anul ăsta super mult și am zis că vreau și aranjamentul pe care îl pun pe masă să fie în aceeași tematică, a spus Mădălina Merca.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ioana Chișiu a venit la workshopul dedicat sărbătorilor de iarna, împreună cu cele doua fiice ale sale.

Da, am și făcut anumite decorațiuni așa cum facem în fiecare an, ne place să avem activități împreună și cred că e perioada ce ne împlinește în fiecare an, a declarat Ioana Chișiu.

Crăciunul înseamnă timp de calitate petrecut în familie pentru multe vedete, așa că toată lumea alege să își decoreze cât mai festiv locuința. Roberta Miclăuș a avut si ajutorul fiului în realizarea ornamentului plin de strălucire și culoare.

Ne-a plăcut foarte mult și mie și băiețelului meu, Nicholas, vreau să vă arăt și ce am realizat: acest ornament pentru masă, o să fie perfect pentru masa de Crăciun. Mi se pare caă e cel mai frumos moment al anului și mai ales pentru ăștia mici e ceva de vi s, a spus Roberta Miclăuș.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Workshop-ul a fost pe placul tuturor, mai ales că au primit și sfaturi și ajutor de la specialiști, așa că decorațiunile nu aveau cum să nu iasă perfecte. Cei care își doresc să realizeze acasă astfel de decorațiuni găsesc în florarii și kit-uri de ornamente, iar cei care vor să le cumpere gata făcute au și mai multe oferte în florăriile care s-au întrecut în această perioadă în realizarea celor mai frumoase decorațiuni de Crăciun.

Citește și: VIDEO- Mii de decorațiuni pentru Crăciun. Ormanetele sunt promovate pe TikTok de către comercianți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: