„Omul făcea un scandal monstru, spre disperarea celorlalți călători. Culmea, bărbatul a coborât inițial de bună voie din aeronavă, dar s-a întors.Imaginile au fost filmate de martori.”

Barbatul iesit din minti, era baut- spun martorii. Imaginile filmate în avion ii arata pe mai mulți pasageri care fillmeaza si striga incurajari politistilor care il tarasc pe agresor pe culoar. Acesta se lupta iar oamenii legii sunt obligati sa foloseasca forta pentru a-l potoli.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bine faceți!Scandalul a izbucnit in timp ce avionul se afla in zbor, pe ruta Londra- Insulele Canare.Grupul din care facea parte individul a deranjat pasagerii iar cand personalul navigant i-a cerut sa pastreze linistea, barbatul a reactionat violent. Asa ca pilotul a fost nevoit sa intrerupa cursa si sa aterizeze fortat pe aeroportul Faro din Portugalia. Unde a fost ceruta asistenta politiei. Agresorul, parese un britanic- a fost convins sa debarce dar s-a intors si abia dupa o lupta cu ofiterii a fost dat jos definitiv din aeronava.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si