Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Scene incredibile în Capitală: Împușcat mortal de polițiști

Scene de o duritate ieşită din comun s-au derulat azi într-un bloc din capitală! Un bărbat înarmat a fost împuşcat de poliţişti după ce, aproape dezbrăcat, pornise într-o goană nebună, în care îşi terorizase deja vecinii.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

I-a rănit şi pe doi dintre oamenii legii înainte ca aceştia să reuşească să-l încolţească. Rănit grav de două dintre gloanţele trase de poliţişti, bărbatul a murit pe patul de spital.

Este acelaşi care, în 2016, a intrat intenţionat cu maşina în gardul Guvernului.

Citeste si: Bogdan Despescu, după ce un agresor a fost împuşcat în Bucureşti: Forţele de intervenţie folosesc resurse letale numai când altă cale nu mai există

La 4 dimineaţa, a început teroare într-un bloc din cartierul Pajura, în zona de nord a capitalei! Oamenii au fost treziţi de ţipetele bărbatului care ieşise aproape dezbrăcat pe holuri, urla şi ameninţa cu armele albe pe care avea asupra lui! Au sunat de urgenţă la 112.

Bărbatul a ieşit aproape complet dezbrăcat pe holurile imobilului şi a început să facă scandal. La scurt timp, a ajuns la faţa locului şi un echipaj de poliţie, iar individul a început să devină agresiv la vederea forţelor de ordine.

Avea în mâini 2 obiecte ascuţite pe care le-a folosit pentru a-i răni pe doi dintre agenţii de poliţie, iar mai apoi a fugit la penultimul etaj al clădirii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Scene desprinse din filmele de acțiune: un bărbat este împușcat de polițiști în plină stradă, după ce i-a atacat cu un cuțit

A fost urmărit de poliţişti, iar atunci a început să devină din nou agresiv. Astfel, forţele de ordine s-au văzut nevoite să folosească armele de foc. Au tras 6 gloanţe, iar 2 dintre acestea l-au rănit pe bărbat în picior şi abdomen.

Scenele teribile, pe care nici cei care le-au trăit pe viu nu şi le puteau imagina vreodată, pot fi cu greu descrise în cuvinte.

””Am auzit maşini de poliţie, maşini de salvare şi o împuşcătură”, spune o vecină.

La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului şi l-a transportat apoi la Spitalul Elias din Capitală.

În ciuda eforturilor făcute de medici, bărbatul a murit pe patul de spital.

”Activităţile noastre nu au drept scop suprimarea vieţii, dar, în acelaşi timp, când un cetăţean sau un poliţist este atacat, îi este pusă viaţa în pericol, vom acţiona ferm şi nu vom ezita să folosim toate mijloacele din dotare”, a declarat Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI.

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care vor stabili dacă poliţiştii au acţionat conform procedurilor şi dacă trebuie sau nu aplicate sancţiuni disciplinare.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Un medic internat la Matei Balş a murit. Este primul medic român mort din cauza virusului

”Intervenţia poliţiştilor la acest eveniment a fost solicitată prin apel la 112 de cetăţeni ameninţaţi de acţiunile persoanei în cauză”, mai spune Despescu.

Nu este pentru prima dată când bărbatul a avut probleme cu legea. El este cel care, în 2016, a intrat intenţionat cu maşina în gardul Guvernului.

Înainte de a recurge la acest gest şocant, fusese dat afară din motive disciplinare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI