Imaginile de o violenţă ieşită din comun au fost surprinse de un trecător. În filmare, se observă cum bărbatul, care are în mână un cuţit, o trânteşte la pământ pe tânără şi o loveşte fără milă cu picioarele, în timp ce încearcă să o bage cu forţa în maşină.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Martoră la scenele de groază a fost chiar mama fetei, care striga disperată după ajutor.

De ce a fost atacată femeia

Agresorul ar fi încercat să aibă o relaţie cu victima sa, în trecut, însă femeia spune că l-a refuzat, şi, cel mai probabil, din acest motiv a atacat-o.

”Pur şi simplu, a apărut în faţa mea, a coborât din maşină, eram cu mama. M-a întrebat: ”Ce faci, poţi să mergi cu mine?” M-am ferit, am dat un pas în spate, i-am zis că nu merg nicăieri şi a scos cuţitul atunci. Apoi, m-a tras de cap, m-a tras în maşină, mama se băga între noi”.

Agresorul a avut și în trecut probleme cu legea

Poliţiştii îl cunoşteau, pentru că nu de puţine ori individul a avut probleme cu legea.

În trecut, a fost închis după ce a abuzat sexual de un copil, dar şi pentru mai multe tâlhării.

Deocamdata, nici pana la aceasta ora victima nu a depus plangere. Surse din politie ne-au declarat insa ca de indata ce isi va reveni din soc, femeia va cere un ordin de restrictie impotriva individului.

Agresorul femeii este cercetat acum penal pentru ameninţare, loviri sau alte violenţe, lipsire de libertate şi tulburarea liniştii publice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si