Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Se investește în spații pentru birouri. La Iași a fost inaugurată cea mai mare clădire de birouri din țară

Cu toate că angajații companiilor IT au lucrat mai mult de acasă în ultimii ani, cererea pentru spații de birouri este în creștere. La Iași a fost inaugurată astăzi cea mai mare clădire de birouri din țară care a fost închiriată în totalitate încă din faza de proiect. Și in vestul țării se investește masiv în astfel de spații inclusiv la cererea angajaților care vor să interacționeze între ei.

Maria Stiuca,

Se investește în spații pentru birouri. La Iași a fost inaugurată cea mai mare clădire de birouri din țară

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iașiul a inaugurat astăzi cea mai mare clădire de birouri din țară. Pentru cei 400 de angajați ai acestei multinaționale, este prima zi de lucru în noile birouri.

Cea mai mare clădire de birouri, inaugurată la Iași

Maria Hoștiuc, Directorul Regional al companiei spune că: „Ideea a fost, împreună cu designerii din Iași, conceptul de „City within a City”, ne-am gândit cum o să trăim noi, cum o să conviețuim la lucru după pandemia asta. Ne-am dorit să atragem colegii printr-o experiență de tip city break, de fiecare dată când vin, să simtă că descoperă ceva nou, că au ceva nou de făcut, de asta și vedeți atâta simbolistică în acest spațiu”.

Citește și: Tehnologia și impactul său multidimensional asupra societății: Oportunități, provocări și responsabilități

Întreaga clădire are peste 60 de mii de metri pătrați, iar aici lucrează peste cinci mii de angajați la 13 companii. Peste 1.200 de panouri fotovoltaice asigură energie verde. Investiția a fost de 120 de milioane de euro.

Citește și: Plăci video NVIDIA vs. AMD: care este mai bună pentru tine?

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ionuț Pavel, managerul clădirii de birouri a informat că: „Acum 4 ani am început să investigăm o posibilă nouă dezvoltare, am dezvoltat această clădire în baza unei cereri ferme a partenerului majoritar din această clădire și, pe parcursul a următorilor doi ani, am adăugat și alți parteneri astfel că acum atingem gradul de 100%”.

Citește și: EXCLUSIV: Decorațiunile în basorelief, o nouă tendință în materie de amenajări/Elena Chiriță: ” Proiectele la înălțime pe schelă sunt cele mai complexe și grele”

Investiții consistente în clădirile de birouri din Timișoara

33 de milioane de euro este suma investită doar în una dintre clădirile de birouri din Timișoara.

Citește și: EXCLUSIV: Prețuri exorbitante la roșiile românești de primăvară/ Producător: ”E normal să fie așa pentru că s-au investit bani”

Poate părea un paradox: angajații pot lucra de unde își doresc, dar investițiile în birouri rămân vitale.

Citește și: VIDEO- Mașinile de epocă, bijuterii spectaculoase

Angajatorii mizează pe bucuria de a merge la birou. Clădirea de birouri, aflată la marginea Timișoarei, are 6 etaje și deservește 1.700 de angajați.

Citește și: Marcel Ciolacu consideră oportună o ordonanţă de urgenţă care să îngheţe toate angajările de la stat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI