Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Se pregătesc pentru noi misiuni. Câinii cu funcții de agenți speciali vor patrula la evenimentele din noul sezon

În fiecare zi, se antrenează pentru a fi într-o formă bună și în sezonul nou de evenimente.

Redactia Stirile Kanal D,

Se pregătesc pentru noi misiuni [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Se antrenează intens în fiecare zi pentru a fi în cea mai buna formă și în noul sezon de evenimente. Câinii cu funcții de agenți speciali, care vor veghea la siguranță publicului în timpul festivalurilor și petrecerilor din perioada următoare, sunt pregătiți să plece oricând în misiune, a transmis Cristina Dorobanțu.

Se pregătesc pentru noi misiuni

Șuier, Max și Lord sunt trei dintre agenții speciali care vor patrula la evenimentele din noul sezon și se vor asigura că se desfășoară în siguranță. Pentru a fi în forma în orice moment câinii se antrenează în fiecare zi după un program bine stabilit de instructorii de la Centrul Chinologic din Sibiu. Șuier este unul dintre cei mai cunoscuți agenți ai Poliției Române.

Ciobănescul german în vârstă de 8 ani a fost prezent în ultima perioada la toate evenimentele importante.

Rareș Turbuț, subcomisar Centrul Chinologic Sibiu- Înca este plin de energie. Este un cățel care a participat și a trecut cu success toate etapele de pregătire. A participat la numeroase misiuni. A fost la cursuri în străinătate. Acum ne pregătim pentru noul sezon din 2024. A ajuns să facă 4-500 de poze pe zi.

Este cuminte, este un câine intelligent, foarte echilibrat.

Max este cu doi ani mai tânăr decât Șuier și este specializat în patrulare intervenție. Are la activ zeci de misiuni.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Luca Popescu, agent principal Centrul Chinologic Sibiu- Am efectuat diferite msiunie cu el. De la Untold, meciuri, demonstrații și am fost și în afara cu el în ultimul an și jumătate au fost efectuate antrenamente zilnice cu el.

Și agentul Lord este pregătit să plece în misiuni, atunci când este solicitat.

Citește și: VIDEO- Tânăr teribilist, taxat de poliție. A provocat panică pe o șosea din Brașov

Mihai Elvis Porfir, agent principal Centrul Chinologic Sibiu-  Îi place să prindă infractorii. Pentru asta e făcut și de asta urmărește și acum se uita în toate direcțiile, îi place să muște 21 sezonul festivalurilor e sezonul de misiuni pentru el. Atunci are cea mai multa treabă.

La Centrul Chinolgic din Sibiu câinii sunt antrenați pentru tot felul de misiuni. Anual aici sunt formate peste 250 de echipe canine.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Rareș Turbuț, subcomisar Centrul Chinologic Sibiu- Pregătim căini pentru toate structurile Ministerului de Interne și pentru alte structuri care aparțin MAPN și toate unitățile care își desfășoară activitatea în domeniul apărării și siguranței naționale. Pregătim căini pentru asalt, căini pentru depistare dorguri, căini pentru depistare tutun, căini pentru depistare materiale explosive, căini pentru intervenție.

Centrul Chinologic din Sibiu este singura unitate de la noi tara care pregătește echipe canine și una dintre cele mai mari scoli de profil din Europa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI