Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | „Sechestrat” în casa iubitei. Ce riscă bărbatul pentru care au intrat în alertă sute de polițiști, jandarmi și săteni

A fost alertă in judetul Arges pentru găsirea unui bărbat care a anuntat că este sechestrat intr-un loc pe care nu il cunoaste. Aproape 200 de politisti, jandarmi si sateni au inceput căutarile. Dupa cateva ore, presupusa victimă a fost găsită in casa iubitei sale.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Intreaga poveste a inceput in urma cu doua saptamani, cand barbatul in varsta de 42 de ani care lucra la o firma de paza din Pitesti a disparut de acasa.

Familia a sesizat atunci politia, insa nimeni nu a stiut de el pana ieri, cand individul si-a anuntat sora ca se afla sechestrat intr-o casa.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Speriata femeia a alertat autoritatile iar politistii si jandarmii au inceput cautarile. Peste 50 de case au fost verificate, in raza localitatii Hârsesti.

Pana si albia raului Cotmeana a fost scotocita. In cele din urma barbatul a fost gasit.

„Sechestrat” în casa iubitei

FLORIN POPA- PURTATOR DE CUVANT IPJ ARGES: Barbatul a fost localizat pe raza localitatii de domiciliu, fiind gasit in timp ce se ascundea in locuinta unei femei de 47 de ani.

Femeia era iubita barbatului,insa motivul pentru care el se ascundea acolo era cu totul altul. e pare ca datoriile acumulate pe la banci l-au determinat pe individ sa plece de acasa.

Barbatul a fost dus de politisti la audieri.

Pentru ca a alertat autoritatile fara rost, barbatul risca o amenda cuprinsa intre 1500 si cinci mii de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI