Regimul ca de cazarmă l-ar fi împins pe un elev de 15 ani să-și pună capăt zilelor! Adolescentul a fost găsit fără suflare în fața Liceului Militar din Alba-Iulia, după ce a căzut de la câțiva metri înălțime. Băiatul a lăsat și un bilet de adio familiei. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!, a transmis Cristian Sabbagh.

Adolescent sinucis în Liceul Militar

Elevul de 15 ani era din Baia Mare, dar stătea la Colegiul Militar din Alba Iulia, unde fusese admis anul acesta. A mers la apelul de dimineață, în haine militare, iar apoi s-a întors în camera sa, de la etajul 4. Se pare că gândurile negre nu i-au mai dat pace și a recurs la gestul extrem. Adolescentul a fost găsit pe caldarâm, în curte, în haine civile.

"Era vesel tot timpul, nu-mi explic acum ce l-a determinat să ia această decizie, mi-a spus ca a fost decizia lui să meargă la liceul militar. La început am crezut ca l-au îndemnat părinții"", a spus o persoană care l-a cunoscut pe tânăr.

O ambulanță a sosit de urgență la fața locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru adolescent.

Surse din anchetă spun că elevul nu s-ar fi acomodat cu regimul din învățământul militar.

Lângă trupul neînsuflețit ar fi fost găsit și un bilet de adio, pentru părinții săi, în care ar fi scris că nu era înțeles.

"Ne lasă să facem supoziții... în primul rând nu este înțeles de familie... presiunea pusă pe umerii acestui copil, de a continua... urmezi acolo, este un liceu care îți asigură un viitor", a declarat Dana Onișor, psiholog.

Adolescentul nu ar fi dat însă nicio secundă de bănuit că ceva îl măcina.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"A fost un copil plin de viață, deosebit, ambițios, și-a dorit foarte mult să ajungă la liceul militar, pe parcursul clasei a 8-a s-a pregătit foarte mult... înainte de sărbători a venit în școală să ne salute și ne-a transmis că îi merge foarte bine", a transmis fostul diriginte al elevului.

"Era vesel tot timpul, nu-mi explic acum ce l-a determinat să ia această decizie, mi-a spus ca a fost decizia lui să meargă la liceul militar la început am crezut ca l-au îndemnat părinții", a declarat fosta învățătoare.

Reprezentații Liceului Militar au transmis într-un comunicat de presă că elevul a fost declarat apt la testarea psihologică de la admiterea la colegiu.

"El este apt psihologic și totuși a făcut acest gest. Această examinare are valabilitate un an... atunci când facem o examinare psihologică ar trebui să scriem apt psihologic la momentul examinării... sunt extraordinar de mulți factori externi care pot influența atitudinea unui individ", a declarat Dana Onișor, psiholog.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Cazul a fost preluat de procurorii militari, iar trupul neînsuflețit al elevului a fost dus la medicina legală.

Citește și: Exclusiv! De ce ar fi recurs Lukas, elevul de 15 ani de la Liceul Militar din Alba Iulia la un asemenea gest? Adolescentul se simțea singur și nesusținut de familie: ”Nu-i plăcea acolo”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si