Faceți cunoștință cu Vasilica Blaj, șoferița de 44 de ani, devenită virală pe internet, după ce a fost prinsă băută la volan. Avea alcoolemia de 0,15 miligrame în aerul pur expirat. De vină a fost un singur pahar cu bere, spune femeia, deranjată la culme că este filmată.

„Cum să dau peste cineva, tampitule, că nu sunt beată. Dacă bei o bere, în Germania ai voie să conduci, da? În România, nu.

Păi vezi?”, le-a spus atunci Vasilica Blaj polițiștilor de la Rutieră.

Citeste si: VIDEO| Circ făcut de o șoferiță băută

Șoferița care s-a ales cu permisul suspendat face lumină în acest caz:

„Băusem, într-adevăr, o bere cu lămâie, cu alcool, am suflat în aparat. Alcoolemia mi-a ieșit foarte mică.”
Șoferița susține că un polițist care o cunoștea din vedere o vazuse la terasă, in timp ce consuma o bere și că de-aici i s-a tras tot ghinionul:

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Am fost cu prietena mea la relaxare, era un polițist în civil(...) A văzut ce consum, s-a uitat la mine la masă și când am ajuns aici m-am trezit cu echipajul de poliție în spatele meu.”, a spus Vasilica Blaj pentru Știrile Kanal D. 

Citeste si: VIDEO| Medic legist în prag de comă alcoolică, prins de polițiști la volan: a provocat două accidente și a fugit de la locul faptei

Vasilica Blaj, rămasă pieton fara voia ei, e supărată de notorietatea dobândită într-o clipă. Filmarea postată de Sindicatul Europol a strâns peste 7.000 de vizualizări in 24 de ore:

„Toata lumea m-a condamnat că am adus injurii domnului polițai, nu-mi permit așa ceva, eu vorbeam cu domnul care mă filma(...) Mă provoca, zicea că-s moarta de beată, că omor oamenii”, a mai declarat Vasilica Blaj pentru Știrile Kanal D. 

Citeste si: O șoferiță s-a înfuriat la maxim și a pornit un adevărat scandal, după ce a fost oprită de polițiști: ”Băi, tâmpitule, nu sunt beată! Sunt persoană publică”

Vasilica Blaj a rămas pieton pentru 90 de zile

Oamenii legii i-au suspendat permisul femeii pentru 90 de zile și i-au dat o amendă usturătoare, de 1.305 lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si