Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Șoșoacă, la un pas de leșin în lupta cu jandarmii! Senatoarea acuză oamenii legii de violență: „Au dat în mine ca într-un sac de box”

După ce a ținut piept mai multor jandarmi care s-au luptat să o țină departe de sacii cu voturi, Dianei Șoșoacă i s-a făcut rău.

Redactia Stirile Kanal D,

Șoșoacă, la un pas de leșin în lupta cu jandarmii.

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

„Diana Șoșoacă a rămas fără aer după o confruntare cu jandarmii bucureșteni. Senatoarei i s-a făcut rău și a avut nevoie de intervenția medicilor, iar apoi a acuzat că ar fi fost lovită cu brutalitate. Totul s-a întâmplat în fața unui depozit din Sectorul 5, unde erau descărcați saci cu voturi”, a spus Christian Sabbagh.

După ce a ținut piept mai multor jandarmi care s-au luptat să o țină departe de sacii cu voturi, Dianei Șoșoacă i s-a făcut rău. Senatoarea a fost apoi urcată în ambulanță, unde medicii i-au făcut investigații. A avut nevoie de o mască de oxigen, căci acuza probleme serioase de respirație.

Diana Șoșoacă

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Ulterior, Diana Șoșoacă a lansat acuzații la adresa jandarmilor: „Nu numai că mi-e rău, că m-au bătut jandarmii, sunt bătută.

Acum, pentru că i-am prins în flagrant cu voturile furate. M-au înconjurat nu știu, 4, 5, 7, 10, habar n-am, și a început bătaia. Efectiv au dat mine ca într-un sac de box, jos au dat cu bocancii, cum dau ei, m-au strâns de mâini. Asta nici nu mai pot s-o mai ridic mai mult de atât. Au dat în mine ca într-un sac de box și gardurile, mi-au pus gardurile pe picioare, au dat cu gardurile, au ridicat gardurile.
Eu nu știu ce s-a mai întâmplat, eu cred că mi-am pierdut și cunoștința la un moment dat pentru că m-au lovit în spate, în cap m-au lovit, nu?! Este dictatură militară, iar dacă se plâng că n-au salarii mari, să dea Dumnezeu să-i văd morți de foame, și pe ei și familiile lor, atât vă spun. Ăștia nu merită nici să trăiască, niște brute nenorocite!”

Citește și: VIDEO- Război în familia Șoșoacă, episodul jignirilor. Soțul senatoarei a scăpat de brățara de la gleznă

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Reprezentanții jandarmeriei neagă astfel de acuzații de violență: „Forțele de ordine nu au bruscat în niciun moment și nici nu au folosit materialele din dotare, persoana în cauză fiind cea care a provocat jandarmii atât fizic

cât și verbal, încercând în repetate rânduri să rupă cordonul de ordine publică.”

Scenele s-au derulat în fața unui depozit din Sectorul 5, care aparține Tribunalului București și unde au ajuns mai multe camioane încărcate cu saci cu voturi. Diana Șoșoacă s-a dus acolo cu colegul de partid, Luis Lazarus, și iubita acestuia, convinși că sunt martorii.

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

„În momentul în care transporți un astfel de transport special, nu poți să o faci cu orice fel de camion. Camionul trebuie să fie inscripționat cu transport special și trebuie să aibă pază și protecție, exact ca la bani”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cei de la jandarmerie susțin că respectivii saci cu voturi sunt depozitați acolo în condițiile prevăzute de lege.

Citește și: VIDEO- Diana Șoșoacă, ordin de protecție față de soțul agresiv. Bărbatul, monitorizat cu brățară la gleznă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI