Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Stațiunea tineretului a devenit groapa de gunoi a litoralului

Costinesti, cunoscuta ca fiind statiunea tineretului, s-a transformat in acest sezon in groapa de gunoi a litoralului. Turistii fac plaja printre munti de deseuri si in loc sa se bucure de briza marii, sunt nevoiti sa suporte mirosuri greu de imaginat. Din pacate - multi sunt insa vinovati pentru dezastrul de pe plaja: arunca tigarile si cutiile de bere direct pe nisip.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este o imagine amara, ce face cat o mie de cuvinte: turistii care strang bani un an intreg, sa vina la mare cateva zile, sunt nevoiti sa se bronzeze langa munti de gunoaie. Nu doar vizual deranjeaza, ci si miroase intepator.

Mii de oameni se inghesuie zilele acestea in Costinesti, unde au rasarit chiar si depozite ilegale de deseuri. Un muncitor, de pilda, arunca pubela plina de resturi direct pe nisip, la intrarea pe plaja.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Sunt si turisti care si-au lasat bunul simt acasa si, cu cat stau mai mult la plaja, cu atat lasa in jurul lor munti de mizerie.

Altii, in schimb, isi ingroapa langa prosop zeci de mucuri de tigara.

Turistii care au ales statiunea Costinesti in aceasta perioada sunt scarbiti si de alge. Daca in zona sezlongurilor, apa este curata, acolo unde lumea sta la cearsaf, tarmul, dar si apa sunt imbibate in mizerie.

Fiecare operator de plaja care are inchiriat cate un sector este responsabil cu mentinerea curateniei.
De regula, utilajele intervin la prima ora a diminetii, dar in scurt timp mizeria se face la loc.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI