Sebi avea 26 de ani și un bun simț molipsitor- potrivit apropiaților. Era campion la șah- pasiunea lui- și student la Academia de Științe Economice. Niciodată nu ar fi dat de înțeles că ceva l-ar frământa atât de tare încât să recurgă la gestul extrem. Ca o ironie sumbră- tânărul și-a încheiat brutal socotelile cu viața chiar în poligonul la care tatăl lui era contabil.

Moarte în poligon. Studentul s-a folosit de o armă să-și pună capăt zilelor

„Poate sa fie un suicid pe fond de depresie cu ganduri care apareau recurent in mintea persoanei cum ca ar fi o solutie sa se intample asta. Poate sa fie un gest spontan, chiar daca era acolo si s-a mai gandit ca isi poate lua asa viata!”, spun psihologii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mai înfiorător e că însuși părintele a fost cel care-i programase ședința de trageri cu arma cu două zile în urmă- fără să bănuiască o clipă măcar ce zbateri se dădeau în sufletul fiului. Sebi mergea des în poligon și le spusese de multe ori celor de acolo că l-ar tenta și pe el să urmeze o carieră de instructor de tir.

Din păcate- scena ultimului antrenament a fost terifiantă aseară. Într-un moment de neatenție din partea instructorului- tânărul de 26 de ani a folosit arma ca să-și ia viața. Totul s-a derulat parcă într-o fracțiune de secundă- își amintește cel care-l supraveghea și care- șocat- a sunat la 112. Medicii l-au găsit pe băiat în viață- dar nu l-au putut salva.

Studentul care s-a sinucis în poligon nu a lăsat un bilet de adio

„De foarte multe ori nici chiar specialistii care lucreaza cu persoane cu tentative de suicid sau persoane in depresie nu pot sa anticipa un astfel de gest foarte rapid!”, spun psihologii.

Anchetatorii fac verificări în poligonul morții și au stat de vorbă și cu apropiații tânărului. Sebi nu a lăsat niciun bilet de adio- astfel că nimeni nu-și explică gestul lui. Au fost strânse și imaginile de pe camerele de supraveghere ca să fie refăcut pas cu pas drumul lui spre o asemenea nenorocire.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si