Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Super-iahtul lui Vladimir Putin, confiscat în Italia

,,Șeherezada”, super-iahtul care i-ar aparține lui Vladimir Putin, a fost confiscat de autoritățile italiene. Ambarcaţiunea are o valoare de 700 de milioane dolari si este considerată drept una dintre cel mai mari din lume.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Super-iahtul care i-ar aparține lui Vladimir Putin a fost confiscat în Italia . Cu 6 punți, două heliporturi, o piscină, un SPA și un salon de înfrumusețare, iahtul "Șeherezada” a făcut valuri printre autoritățile din Italia care l-au ținut sub observație încă din luna martie.

Citeste si: "America participă direct în războiul împotriva Rusiei", acuză șeful Dumei de Stat de la Moscova

Între timp, investigaţiile duse de către anchetatorii italieni ”au scos la iveală prezenţa unor legături economice şi de afaceri semnificative” între proprietarul iahtului şi ”elemente de prim-rang din cadrul guvernului din Rusia”.

"Șeherezada” lui Putin, blocată în portul italian Marina di Carrara 

Astfel, ministrul italian de Finanțe, a emis un decret prin care nava, care este înregistrată în Insulele Cayman, nu are voie să părăsească portul italian Marina di Carrara, din Toscana, acolo unde este ancorată, pentru reparații, încă din luna septembrie.

Citeste si: Război Rusia-Ucraina, ziua 74. Rușii au bombardat o școală în care se adăposteau 90 de oameni. Toți civilii din Azovstal, evacuați

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit The New York Times, vasul ar fi unul dintre cele mai mari din lume, nu ar avea un proprietar public și valoarează aproape 700 de milioane de dolari.

Super-yachtul lui Vladimir Putin, confiscat în Italia

[Sursa foto: Twitter]

Ce avere are Vladimir Putin

Dar iahtul de lux, ar fi nimic pe langa ce se cred ca ar detine in realitate Putin. Contestatarii sai l-au acuzat ca ar fi de fapt cel mai bogat om al planetei cu o fabuloasa avere de peste 200 de miliarde de dolari.

Traiul liderului de la Kremlin este la un nivel care depășește felul în care trăiește oricine in est, chiar și cei mai bogați.

Liderul rus nu a recunoscut niciodata asta, si a sustinut mereu ca singurul sau venit este salariul de functionar.....mai precis 11.500 de dolari pe lună.

Doar ca Putin nu traieste ca un functionar, ci ca un rege! In propriul palat, conform unui documentar facut de liderul opozitiei ruse, Alexey Navalny.

Proprietatea spectaculoasa care se crede ca este a liderului are vedere la Marea Neagra, amfiteatru, un patinoar subteran de hochei, un port privat, propria podgorie si gradini intinse. Tranzitul spațiului aerian care se află deasupra proprietății este interzis, iar intreaga propritatea ar valora mai bine de un miliard de dolari.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Super-yachtul lui Vladimir Putin, confiscat în Italia

[Sursa foto: Twitter]

Boris Nemțov, unul dintre criticii cei mai aprigi ai lui Putin, asasinat in 2015, a compilat informații despre averea liderului rus pe care l-a acuzat că detine 43 de avioane, 7000 de mașini și 15 elicoptere, inclusiv o aeronavă cu reacție.

La acestea s-ar adauga si o colecţie de ceasuri în valoare de aproximativ 700.000 de dolari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI