Elena Udrea ar fi parasit Costa Rica ieri. Ea ar fi aterizat pe aeroportul din Frankfurt, Germania, si, in acest moment, s-ar afla in Romania, potrivit unor surse.

Pentru aceasta plecare, Elena Udrea ar fi trebuit sa ceara permisie departamentului de migratie din Costa Rica, avand in vedere ca a solicitat azil politic acolo, iar cererea este in continuare pe masa magistratilor.

In cazul in care nu a cerut permisie, atunci risca sa piarda azilul politic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Elena Udrea a părăsit Costa Rica. A fost fotografiată pe un aeroport din Europa

Ba mai mult, solicitarea de protectie facuta acolo ii interzice in mod cert sa puna piciorul pe teritoriul tarii noastre tocmai pentru ca cere protetie impotriva Romaniei. In aceste conditii, Elena Udrea ar pierde sansa de a se intoarce in Costa Rica cu statut de refugiat.

In acest moment, legal nu exista masura preventiva pe numele fostului ministru. Dosarul Gala Bute in care Elena Udrea a fost condamnata definitiv la 6 ani pentru abuz in serviciu si luare de mita se rejudeca dupa decizia CCR privind completul de 5 magistrati.

In plus, in iunie procurorii DNA au retrimis in judecata si dosarul Hidroelectrica unde este acuzata de trafic de influenta si spalare de bani.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si