Trei dintre prietenii suspectului de orori in serie au dat explicatii in fata procurorilor. Sunt singurii care au calcat in casa groazei in ultimul an si ar putea avea informatii pretioase, care sa ajute in ancheta.

La fel de bine insa, pot sa ascunda anumite lucruri, banuiesc anchetatorii care, potrivit unor surse, vor preleva de la ei probe biologice.

Citeste si: Părinții Luizei furioși după ce în presă a apărut că cer daune morale de 300.000 de euro

Pentru a doua oara la audieri, barbatul care avea telefonul de pe care au fost sunati parintii Alexandrei s-a aratat deranjat de prezenta jurnalistilor.

In cazul lui, anchetatorii ar fi comis o gafa: in loc sa ii ia telefonul inca te-aduci, ca proba la dosar, abia acum s-au gandit sa i-l ceara.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Intre timp, au fost reluate cautarile in casa groazei. Criminalistii scormonesc in pamant si au de gand sa sparga gropile cimentate. Cat despre Gheorghe Dinca, anchetatorii nu-l expun: il feresc de ochii presei si cand au posibilitatea sa-l strecoare pe usa din dos, o fac.

O intelegere intre anchetatori si suspect nu este exclusa, cred psihologii criminalisti, care descriu apropierea aparent ciudata, ca pe o metoda de convingere.

CRISAN LAZUREANU- expert criminalist: Avem de-a face cu un psihopat, dar- atentie- psihopatii nu sunt prosti! Psihopatii sunt oameni destepti care isi folosesc mintea in sluba raului.

Ca sa-l faca sa colaboreze,cei care conduc investigatia il menajeaza, in limitele legii.
In timpul perchezitiilor, Gheorghe Dinca sta mai mult la umbra si cand oboseste, e lasat sa se aseze. Confortul de care beneficiaza l-ar putea convinge sa le ofere, in schimb, anchetatorilor marturii pretioase.

Pana atunci, vede tot din celula.

CRISAN LAZUREANU- expert criminalist: Stiu ca el are televizor in spatiul de detentie, urmareste cu mare atentie declaratiile din spatiul public. Actul de urmarire penala este un act cu un anumit secret tocmai ca sa nu dea posibilitatea autorului sa isi construiasca alibi sau isi construiasca apararea intr-un mod consolidat.

Citeste si: VIDEO| Gheorghe Dincă dus înapoi în casa groazei. Se fac noi percheziții

Intre timp, in familia Melencu, speranta e inca vie. Mama i-a ridicat fiicei un altar.

Mama Luizei: Sa speram ca Dumnezeu va fi mare si ne va ajuta. Sa speram, speranta moare ultima.

Potrivit unor surse, expertiza antropologica a aratat ca ramasitele gasite din padure sunt ale unui fete cu varsta intre 15 si 17 ani. Luiza avea 18 cand a disparut.

Probele ADN vor lamuri cui apartin ramasitele. Nu e exclus sa fie vorba de o a treia victima.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si