Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Sute de morți de COVID, protestatarii calcă în picioare restricțiile

În vreme ce mii de români se îmbolnăvesc de COVID, cei care se răscoală împotriva restricțiilor calcă în picioare orice măsură de prevenție.

Iulian Ciurea,

Protestatarii și-au bătut joc de restricțiile pentru COVID

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un episod- filmat la Constanța- întruchipează perfect imaginea neputinței- a durerii- dar și a nepăsării față de semeni. Cu sufletul făcut țăndări după moartea tatălui și cu ultimele puteri- tânărul își strigă apăsător revolta de la fereastră în vreme ce vorbele lui cutremurătoare sunt huduite de cei răzvrătiți- care văd în infecția cu covid o banală răceală și protestează fără mască pentru ridicarea restricțiilor într-un moment de cumpănă pentru întreaga omenire.

„Să intrați la secție, la ATI, la Boli Infecțioase, să vedeți ce înseamnă oameni cu covid acolo! Nu mai protestați așa! E război, nu vă dați voi seama! Idioților!”, le-a strigat ruda unei victime de COVID protestatarilor.

Aceleași trăiri- care dau fiori- aproape că i-au îngenuncheat și pe medici.

La porțile spitalelor din mai multe orașe au răsunat lozinci antirestricție... în vreme ce înăuntru- se dă o bătălie crâncenă. Pe viață și pe moarte...

Protestatarii și-au bătut joc de restricțiile pentru COVID

Fără vreo astfel de grijă și fără teamă că vor ajunge vreodată pe mâinile medicilor- miile de manifestanți au mers mai departe cu protestele în toată țara. La Arad- au căpătat o turnură sinistră- după ce câțiva tineri s-au strecurat cu o cruce și cu un sicriu în mulțime.

Haos a fost și-n Brașov- oraș cu o rată de infectare de 7,1 la mia de locuitori...

Protestatarii- unii pe jos- alții în mașini- au blocat traficul- au scandat și au aprins artificii și fumigene!

În marșul lor pe străzi- au trecut și pe lângă spital. Aici- alte scene de impact. Bolnavii de covid care pot respira doar cu măști de oxigen au privit întristați de la fereastră tot spectacolul.

La un moment dat- când jandarmii au încercat să disperseze mulțime- s-a pornit o răfuială.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La Galați- înainte să înceapă protestele- au fost descoperite pietre, bucăţi de marmură şi bâte- ascunse în spatele unui monument- semn că s-ar fi putut repeta episoade violente.

Iar la percheziții- în trafic- agenții au găsit mai multe arme albe- printre care și o macetă- în mașina unui tânăr taximetrist... Individul a fost reținut și s-a ales cu dosar penal.
Manifestațiile au continuat până spre miezul nopții- când- cei prezenți au dat foc ostentativ măștilor de protecție.

Restricțiile pentru COVID, călcate în picioare în toată țara

În Craiova a fost o atmosferă de stadion.

Pentru că nu purtau mască și au refuzat să se legitimeze- mai mulți tineri au fost smulși cu forța din mulțime.

În Botoșani- unul dintre protestatari a avut nevoie de îngrijiri medicale. Doctorii de pe ambulanță l-au găsit în comă alcoolică și l-au transportat de urgență la spital!

În Capitală- peste o mie de persoane au pornit în marș din Piața Universității spre Ministerul Afacerilor Interne și Piaţa Victoriei.

De aici- oamenii au plecat spre Palatul Cotroceni.

Potrivit jandarmeriei- în 71 de localități au avut loc proteste pentru a treia seară consecutiv și au fost date peste 640 de amenzi în valoare de 370 de mii de lei.

Între timp- în ultimele 24 de ore- covid 19 a ucis 129 de români- iar peste șase mii au aflat că sunt infectați.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI