Peste 400 de persoane nemultumite de noile taxe s-au strans aseara in Piata Mare din Sibiu.

Primaria vrea sa le majoreze in unele cazuri chiar si cu 325%. Daca pana acum sumele erau achitate in functie de numarul de persoane din locuinte, de anul acesta va fi un tarif unic pe gospodarie, indiferent de cati oameni locuiesc la o anumita adresa.

„Cum adica dupa cum arunci? Pai eu pot sa arunc cat o familie de 7 persoane? Exclus!”, spun oamenii.

Oamenii sunt șocați de cât de mult au crescut tarifele pentru ridicarea gunoiului

Daca pana acum sumele erau achitate in functie de numarul de persoane din locuinte, de anul acesta va fi un tarif unic pe gospodarie, indiferent de cati oameni locuiesc la o anumita adresa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„La mine in curte suntem 10 familii si suntem 5 familii care suntem cate o persoana. Nu este corect ca noi platim aprox 5000 de lei pe an si aialalti cu 5-7 persoane platesc ca si mine ca 450-500 de lei pe an”, spun oamenii.

Potrivit noului regulament, de anul acesta se va plati un abonament unic in valoare de 430 de lei pe an. Noul sistem de taxare avantajeaza familiile care au mai multi membri.

Nemulțumiți de tarifele pentru ridicarea gunoiului, oamenii vor protesta în continuare

De exemplu, o familie de 4 persoane care anul trecut platea 570 de lei pe an, in 2021 va plati 430 de lei.

„Sa-ti fie rusine primarie, existi ca sa-mi aperi interesele nu ca sa ma jegmanesti! Sunt un pensionar la fel ca si altii si locuiesc singura.

Anul trecut plateam 123 de lei pe an, iar acum vor sa platim 430. Credeti ca anul acesta fac gunoi de 430 in loc de 123?! Nu se poate”, strigă oamenii.

Oamenii sunt extrem de nemultumiti de anuntata majorare si spun ca vor continua sa iasa in strada daca nu vor fi ascultati.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si