Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Terorizată de soțul gelos, s-a aruncat din mașina în mers.

O femeie și-a pus viața în pericol. S-a aruncat din mașina în mers a soțului pentru a scăpa de loviturile bărbatului.

Redactia Stirile Kanal D,

Terorizată de soț, s-a aruncat din mașină [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un episod șocant a fost filmat în județul Galați. O tânără terorizată de soțul pe care-l părăsise s-a aruncat din mașină ca să scape din mâinile lui. Bărbatul o răpise din casa părinților, unde s-a refugiat cu copilul după bătăile crunte pe care le-ar fi primit. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional, transmite Silvia Ioniță.

Mi multe informații sunt oferite de Gelu Mormoloc, jurnalist Știrile Kanal D.

Terorizată de șot, a ajuns la gesturi disperate 

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care biata femeie, terorizată de soț, încearcă să scape din mâinile lui și se aruncă din mașina aflată în mers. După ce reușește, fuge spre o gospodărie și încearcă să sară poarta. Dar individul o prinde și o aduce cu forța spre mașină.

Apoi, o împinge pe bancheta din spate, blochează ușile și demarează în trombă.

În timp ce inculpatul circula cu soția sa în autoturism, pe raza localității Ciurești, a început să o lovească pe fondul unor manifestări de gelozie, cu pumni și palme în zona gâtului. Aceasta nemaisuportand climatul violent a avertizat că se aruncă din mașina după câteva încercări de a deschide portiera a coborât din mașina care circula cu aproximativ 40 de km/h, s-a rostogolit și a fugit să ceară ajutor,

a declarat Nicolae Cuzi, Prim procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg Bujori.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește și: O elevă din Iași a fost agresată de două colege, după ce victima i-ar fi spus dirigintei că este amenințată: „Gata, gata. Ridică-te, bravo!”

Anchetatorii spun că femeia fugise cu copilul la părinții ei. Asta după o serie de bătăi crunte pe care le-ar fi îndurat. Soțul ar fi amenințat inclusiv că o va ucide. Iar când a văzut că nu e acasă s-a dus glonț după ea.

Polițiștii au intrat pe fir abia după ce medicii de la spital au dat alerta. Femeia se rănise când s-a aruncat din mașină și a ajuns la spital, dar nu a suflat o vorbă despre ce i pățise, cel mai probabil de teama agresorului.

Individul i-ar fi supus la agresiuni și pe părinții tinerei, potrivit anchetatorilor. Nici ea, nici mama ei nu au vrut să vorbească pe marginea episodului șocant.

Bărbatul de 28 de ani care cu greu și-a recunoscut vina, este acuzat de lipsire de libertate violență în familie și este reținut procurorii cer arestarea lui preventivă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI