În comuna Frecăței, unde săptămâna trecută s-a prăbușit o dronă, oamenii nu mai au liniște. După ce un obiect zburător s-a arătat din nou pe cer, deasupra caselor, localnicii au sunat la 112. Polițiștii și Jandarmii au intervenit, însă nu au găsit nicio dronă, a transmis Christian Sabbagh.

Terorizați din cauza dronelor

Acesta este obiectul zburător care a băgat panica-n localnicii de lângă Brăila, în weekend.

Cu gândul că o altă dronă s-ar putea prăbuși în comuna lor, oamenii au sunat la 112. Jandarmii și polițiștii au mers la apel, însă nu au găsit nicio dronă.

Elena Ostache, purtător de cuvânt IPJ Brăila- Polițistii sprijiniți de jandarmi s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate în limita competențelor nu s-a putut confirma prezența obiectului indicat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În comuna Frecăței domnește panica de săptămâna trecută.

Citește și: Israelul ar fi bombardat consulatul și reședința ambasadorului Iranului în Siria. Un comandant al Gărzilor Revoluţiei Iraniene a fost ucis

O dronă folosită-n războiul dintre Ucraina și Rusia s-a prăbușit pe un teren agricol și a format un crater de patru metri. Din fericire nu a fost nimeni rănit, însă localnicii abia mai pot închide un ochi de teamă.

Cel mai probabil, apariția bizară din weekend era o dronă folosită pentru filmări, nu una militară, spun specialiștii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si