"Este discret cu amănuntele din viață personală și este o prezență rară la petrecerile mondene. Vorbim despre Denis Roabeș, solistul trupei Motans, pe care echipa știrilor Kanal D l-a surprins la o premieră cinematografică. Iată declarații în exclusivitate", a transmis Cristina Dorobanțu.

„The Motans”, surprize pentru fani

Denis Roabes si trupa The Motans sunt o voce puternica in lumea artistica. Solistul trăiește pentru muzica, iar asta de reflecta de fiecare data în cântecele pe care le scoate pe piață.



"Mă inspiră de regulă lucrurile vii, oamenii vii, oamenii frumoși și lucrurile frumoase. Practic, viața pe care o ai de zi cu zi. Am marele noroc să am în viața mea, de zi cu zi, parte de aceste aspecte, da", a declarat Denis Roabeș.

Denis spune povești, provoacă senzații și stârnește emoții. Totul, prin muzica lui. Pasiunea lui pentru scenă a prins contur încă din copilărie, când a descoperit că îi place să cânte. A urmat o carieră în marketing, însă nu și-a uitat niciodată prima dragoste. Odată cu primii pași făcuți în muzică, ascensiunea i-a fost fulminantă, iar el s-a dezvoltat într-un artist complex.

"- Oamenii și lumea se schimbă continuu, important e să ne schimbăm spre bine.

- Vreun regret?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

- Regrete nu, dar îți dai seama că există în viața fiecărui om lucruri pe care ne-am dori să le facem mai bine. Urmează un album și aici, pe plan muzical și stilistic, vreau să schimb un pic.

- Schimbi stilul?

- Să-l schimb spre mai bine din punctul meu de vedere. Vreau sa fac o muzica mai impactantă. Amprenta versurilor nu se schimbă, marca The Motans.

Mă refer la stilul muzical melodic", a declarat Denis Roabeș.

La 34 de ani, Denis se consideră un artist și un om împlinit. Anul care tocmai s-a încheiat i-a adus solistului nenumărate bucurii, atât profesionale cât și personale și recunoaște, discret, că traversează o perioadă unică în viața sa.

"A fost un an foarte fain. Adică din niște puncte de vedere a fost un an foarte frumos, din alte puncte de vedere a fost unic și extraordinar. Depinde de domeniul și de segmentul de care ma întrebi. Pe plan profesional a fost un foarte frumos și productiv", a declarat Denis Roabeș.

Delia, Killa Fonnic sau Emma sunt doar câteva dintre artistele care și-au împletit talentul, muzica cu al solistului The Motans. Iar pentru Denis, colaborările nu se vor opri aici. În plus, are planuri mult mai mari pentru anul proaspăt început.

"Urmează un episod, care o să se numească Royal Gems. Anul trecut am lansat 5 remixuri, anul asta n-o să mai fie remixuri, o să fie 3 piese noi. Nu pot să divulg momentan colaborările, dar o să fie niște piese extraordinare. E alt nivel și am zis să-l numesc Royal Gems pentru că e ceva royal", a declarat Denis Roabeș.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Ca în club, dar în vârf de munte. Turiștii din Poiana Brașov petrec la cabanele din masivul Postăvarul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si