Turbată de nervi că e filmată- Anișoara Agurida- așa-zisa dentistă- acuzată că a mutilat zeci de pacienți în cabinetul clandestin unde făcea ilegal lucrări riscante- chiar și implanturi- e hotărâtă să dea cu pumnul!

Soțul individei- care se dădea drept asistent- uneori chiar medic- are doar opt clase- potrivit anchetatorilor.

„Soțui dânsei era în cabinet...mă ținea de cap...iar dânsa trăgea ca să îmi extragă dintele...”, spune o pacientă.

Lucrări dentare în cabinete clandestine, timp de un deceniu

E mărturia unei tinere care în urmă cu doi ani a avut ghinionul să nimerească în cabinetul celor doi soți. Ar fi avut nevoie de un aparat dentar- doar că s-a trezit traumatizată.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„Am ajuns la cabinet prin recomandare. Pentru că doar așa puteai ajunge, era cu circuit închis.
Aveam un dinte în partea de sus puțin mai în spate decât cei aliniați normal.
Mi s-a spus că nu pot pune aparat dentar, ținând cont de vârstă”, povestește pacienta.

De aici cei doi soți au luat o decizie șocantă. Fără să o consulte pe tânăra- aflată sub anestezie- i-au omorât toți nervii. Disperată femeia a plecat de urgență la un alt cabinet stomatologic, unde medicii i-au spus că procedurile i-au compromis întreaga dantură. Mai rău e că cei doi îi ceruseră plata în avans: aproximativ 9000 lei.

„I-am spus sa oprească contravaloarea lucrarilor efectuate si sa restituie diferenta de bani.


Doamna mi-a spus că o hărțuiesc”, spune pacienta.

Cabinete clandestine. Lucrări dentare făcute fără drept de liberă practică

Agurida și-a pierdut dreptul la liberă practică încă din 2011- în urma unei depresii și a unor reclamații. Dar nu s-a dat înapoi. Și-a mutat cabinetul în diverse locații unde să nu dea de bănuit și racola pacienți din bloc- ademenindu-i cu promoții.

Ieri- după audieri -cei doi au fost reținuți 24 de ore- însă astăzi procurorii au decis să îi cerceteze în libertate. Între timp- anchetatorii caută și alte victime dispuse să depună mărturie împotriva lor. Nu ar fi puțini cei traumatizați pe viață- spun surse din anchetă.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si