Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Un german a câștigat un premiu uriaș la loto, iar prietena lui își șterge nasul și lacrimile cu bancnote de 500 euro 

Un german a câștigat la loterie peste 11 milioane de euro, dar a reușit să-i înfurie pe internauți cu un clip în care apare și partenera sa, care e inspector de poliție. Femeia își șterge lacrimile și își suflă nasul cu o bancnotă de 500 de euro.

Sorin Negru,

Candice, inspector de poliție, se șterge la nas cu bancnote de 500 de euro

[Sursa foto: Daily Mail]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Videoclipul o arată pe Candice, prietena norocosului câștigător, Kursat Yildirim, plângând, în timp ce milionarul de 42 de ani se apropie de ea cu un espresso.

În imagini se vede cum bărbatul o întreabă pe femeie ce este în neregulă, iar ea răspunde: „Lumea este atât de rea cu mine. Toată lumea mă enervează. Internetul mă urăște!”

Citește și: Mirele a lovit mireasa în cap chiar în ziua nunții. Ce a pățit bărbatul

În timp ce fostul șofer de macara încearcă să o mângâie cu o îmbrățișare, ea continuă: „Ai un șervețel pentru mine?”

Yildirim scoate o bancnotă de 500 EUR din buzunar și i-o dă, apoi femeia o folosește pentru a-și șterge lacrimile.

Mesaj pentru hateri: "Lumea e atât de rea cu mine"

Pune bancnota în buzunar, în timp ce iubitul ei o roagă să nu mai plângă. Apoi continuă: „Am nevoie de un alt șervețel dragă. Te rog, îmi curge nasul, mulțumesc”.

Câștigătorul la loterie îi înmânează încă o bancnotă de 500 de euro și continuă să o consoleze, înainte de a spune: „Totul este bine, totul este bine”.

Candice răspunde: „Mulțumesc, mulțumesc, ești cel mai bun”, scrie Daily Mail.

Scena regizată: se șterge cu 500 de euro la nas

[Sursa foto: Daily Mail]

În descrierea clipului, polițista a scris următoarele: „Haterilor, faceți ceea ce vă place să faceți. Pentru toți ceilalți, nu luați asta prea în serios”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Un comentator a postat o reacție la videoclip: „Nu te joci cu banii. Să vă fie rușine. Sunt atât de mulți oameni nevoiași”.

Se pare că imaginile ar fi fost realizate cu scopul de a-i ridiculiza pe haterii online care îl critică pe Yildirim pentru că și-a risipit o mare parte din averea câștigată la loterie la doar 13 luni după ce a primit-o.

Bărbatul a cheltuit aproape 400 de mii de euro pe un model extravagant de Ferrari.

Kursat Yildirim și mașina de 392.000 euro

[Sursa foto: Daily Mail]

Cei 41.000 de urmăritori ai lui Candice s-au grăbit să-și împărtășească opiniile în secțiunea de comentarii.

Un utilizator de Instagram a spus: „Mă tăvălesc de râs! Cel mai bun mod de a face față comentariilor stupide, inutile”.

Un altul a comentat: „Am nevoie de un pachet din aceste șervețele”.

Candice e inspector de poliție

[Sursa foto: Daily Mail]

Yildirim este fiul unor imigranți turci și are peste 877.000 de urmăritori pe Instagram. Fost muncitor în fabrică, Kursat susține că a câștigat la mai multe jocuri de noroc pentru ajunge la suma dobândită.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

A cheltuit 450.000 de euro pe un V8 Ferrari 448 Pista, după câștigarea premiilor.

A cumpărat apoi un Porsche Turbo S Cabriolet de 204.000 euro, pe lângă apartamente de lux, cadouri pentru prieteni și familie, plus haine de designer în valoare de peste 114.000 euro.

De asemenea, și-a luat ceasuri de lux de la mărci celebre: Rolex, Prada, Gucci și Versace, precum și apartamente luxoase în Germania și Istanbul.

Într-un interviu recent acordat presei germane, Yildirim a dezvăluit că vrea să înceapă o nouă viață, ca actor, susținând că e familiarizat cu crimele din viața reală.

El a spus: „Îmi doresc din toată inima să pot juca într-o zi în filme polițiste cu crime, în Dortmund. Am crescut în partea de nord a orașului, eram dependent de droguri. De multe ori a trebuit să joc un rol şi să păcălesc oamenii”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI