In salvarea lor, a sarit un doctor de familie din Iasi care a inceput sa construiasca intr-un sat cu doua mii de suflete un centru medical. Constructia o va ridica cu bani din propriul buzunar.

La dispensarul din sat, oamenii vin, ca la spital. Inauntru, trei paciente isi cauta leacul, iar pe hol, alte doua isi asteapta randul la consultatie. Ora pranzului a trecut de mult insa medicul nu face pauza.

Doctorul Ana-Maria Zlavog ingrijeste 2 000 de oameni care pana acum 5 ani n-aveau cui sa ceara ajutor. Prea saraci sa bata drumul pana la primul spital, localnicii se tratau dupa ureche, iar acum, vin la dispensar aproape saptamanal.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Multi si suferinzi, oamenii gasesc alinarea la singurul medic din zona care le ofera tratamentul si respectul de care au atata nevoie.

Grija pentru semeni a facut-o pe Ana-Maria Zlavog sa isi doreasca sa ii ajute mai mult si a luat decizia sa construiasca in sat un centru medical modern.

In alta parte a cladirii, va fi o zona de recuperare medicala cu sala de kinetoterapie si doua cabinete de masaj si fizioterapie.

Pe sectii, vor fi aparate medicale pe care medicul vrea sa le cumpere cu bani adusi de-acasa. Pana acum, a investit 50 000 de euro.

Constructia a inceput in urma cu trei ani si poarta numele unuia dintre cei doi copii ai medicului. Cel mai probabil, va fi gata pana la sfarsitul anului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si