Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Un șofer de autobuz a făcut infarct la volan. Pasagerii au sunat de urgență la 112

O tragedie a avut loc în Vaslui după ce șoferul unui autobuz a făcut infarct la volan. La incident au fost martori pasagerii care au fost nevoiți să oprească singuri autobuzul și au sunat la 112.

Maria Stiuca,

Șofer de 57 de ani, infarct la volan [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Șoferul unui autobuz în care se aflau mai mulți călători a făcut infarct la volan, la scurt timp după ce a plecat dintr-o autogară din Vaslui. Pasagerii speriați au fost nevoiți să intervină. Colega mea, Delia Săndulachi, este în direct. Delia, cum s-a petrecut totul?”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Șofer de autobuz mort în timp ce conducea

„Autobuzul tocmai plecase din autogara Bârlad. Șoferului i s-a făcut rău în mers, iar călătorii au fost nevoiți să oprească singuri vehiculul. Oamenii au sunat la 112 și un echipaj de ambulanță a ajuns în scurt timp la fața locului. L-au resuscitat zeci de minute pe șoferul de 57 de ani, dar în cele din urmă au fost nevoiți să declare decesul.

Pe imaginile de amator surprinse la scurt timp după tragedie se văd călătorii afectați de scenele la care au asistat. Printre ei se află și câțiva copii. Niciun pasager nu a fost rănit, dar polițiștii au deschis o anchetă”, a transmis Delia Săndulachi, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: Mesajul sfâșietor transmis de soția lui Tal Chaimi, românul decedat, după ce a fost luat ostatic de Hamas. ,,Cât de mult am sperat la un altfel de final"

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI