Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Un tânăr de 20 de ani a fost înghițit de un val gigantic - Momentul șocant a fost filmat

Un tânăr de 20 de ani a fost luat de un val gigantic în timp ce poza pentru fotografii din vacanță. Momentul a fost surprins de prietenii săi, care au rămas neputincioși pe margine.

Sorin Negru,

A fost învăluit de un val masiv și tras în Oceanul Indian

[Sursa foto: NY Post]

DISTRIBUIE
acest articol

Roni Josua Simanjuntak se afla pe coasta indoneziană cu un grup de prieteni duminică, când a decis să se fotografieze cu valurile care se prăbușesc de-a lungul coastei stâncoase a plajei Kedung Tumpang din Java de Est.

Citește și: Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Constanța. Omul a pierit pe loc

Apa era inițial calmă și unii dintre prietenii lui Roni înotau în largul stâncilor masive ale coastei. Dar apele calme au devenit curând agitate.

Videoclipul postat pe rețelele de socializare cu incidentul înfiorător arată momentul în care Roni a fost învăluit de un val masiv și tras în Oceanul Indian.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Valul poate fi văzut umflându-se în spatele lui Roni, care nu intuiește pericolul, potrivit NY Post.

Forța apei îl face pe Roni să alunece de pe stâncă în apele agitate. După ce valul trece, el nu mai poate fi văzut în locul sigur unde se afla.

Martorii pot fi auziți râzând în timp ce tânărul a fost doborât de pe picioare – dar râsetele s-au oprit când și-au dat seama că Roni nu se vede nicăieri.

Spre sfârșitul videoclipului postat de Mak Lambe Turah, cameramanul mărește ceva ce plutește în apă și este tras de pe coastă și în ocean.

Privitorii au crezut că acesta era cadavrul lui Roni, potrivit clipului publicat pe Facebook.

Autoritățile încă îl căutau pe tânăr miercuri, dar au spus că vor anula efortul dacă nu este găsit până duminică, 20 octombrie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI