Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Unii români cred în conspirația vaccinului anti coronavirus

La începutul anului viitor, România ar putea primi primele doze ale vaccinului împotriva noului coronavirus. Dar deja sunt români care se opun vaccinării.

Iulian Ciurea,

Sunt mulţi care nu vor să audă nici în ruptul capului de vaccinare- unii suțin că omenirea este supusă unui experiment financiar.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În timp ce unii bolnavi în stare gravă se roagă să prindă un loc la terapie intensivă, care sunt pe terminate, alţii, care nu au dat piept cu molima cumplită cad în mirajul teoriilor consiraţioniste. Această tânără mama, de exemplu, crede că vaccinul este calea prin care va fi subjugată.
„Consider că ar avea un cip sau ceva in ele, populația nu ar trebui sa se vaccineze, mai ales ca avem copii”, susțin unii.

Printre români sunt și inamici ai vaccinului anti coronavirus

„Să presupunem ca miniaturează cipul si il pune in vaccin sa te controleze pe tine. Cat de important este sa stie serviciile secrete ca ai pus gogonele, dar nu si castraveti, la murat, pe balcon”, spun jurnaliștii.


Sunt mulţi care nu vor să audă nici în ruptul capului de vaccinare- aceste tinere suțin că omenirea este supusă unui expermient financiar.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Ei vin cu vaccinul ala, își iau banii, mie imi baga cine stie ce, iar lor le vin banii in buzunar, eu nu pot face asa ceva, daca ei pot, bravo lor!
Prima data va fi publicitar sa isi faca ei reclama si apoi sa ne faca noua rau, alt sens nu ar avea”, cred ele.

Coronavirus și teoriile conspirației la români. Primul vaccin ar putea ajunge în ianuarie

Există totuși si partea opusă celor care cred în teorii ale conspiraţiei. Sunt oamenii care așteaptă vaccinul cu sufletul la gură pentru a fi siguri că virusul nu le va lua viața lor sau pe a celor dragi.
„Pentru imunitate, pentru copii, atatea boli... atatea... asta e... Da, nu am probleme, m-as vaccina, dupa cate am citit si eu pe internet”, spun oamenii.

„Sunt si medici care intretin psihoza, toti au jurat sa isi ajute pacientii, dar pentru un castig politic isi manipuleaza publicul”, spun jurnaliștii.


Autoritățile anunță că la începutul anului viitor am putea primi peste un milion de doze de vaccin, cu care am putea imuniza aproximativ 600 de mii de oameni. Prioritate vor avea angajații din spitale, apoi vârstnicii de peste 65 de ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI