„Celebrul sat al lui Moș Crăciun din Laponia a devenit cunoscut în întreaga lume. Doar că Moșul mai are o casa secretă chiar în mijlocul pădurii lapone, unde îi primește pe toți cei care au fost cuminți. Colegii mei, Mădălina Bichir și Mihai Știrbu vă fac cunoștință cu Moș Crăciun și vă arată universul lui din Laponia”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Tărâm de basm în Laponia. Turiștii pot vizita casa lui Moș Crăciun

Bâtrânelul simpatic, cu barba albă și cu desaga plină, care le aduce cadouri celor care au fost cuminți, a deschis porțile reședinței sale de vacanță. În mijlocul pădurii din regiunea Levi, Finlanda, Moș Crăciun îi primește în universul lui pe toți cei care cred în magie.
„În mijlocul pădurii lapone, Moș Crăciun și-a pregătit casa de sărbătoare, unde îi va aștepta pe cei care au fost cuminți. Aici, îi va întâmpina cu fursecuri, dar și câteva surprize. Iar cei mici îi pot lăsa lista cu dorințe pentru acest an”, a transmis Mădălina Bichir, reporterul Știrilor Kanal D.
Înainte să pășească în locul secret al Moșului, turiștii mai au parte de o surpriză: întâlnirea cu doi reni, novici în echipa de ajutoare a Moșului.
Apoi se întâmplă magia, iar copiii îl întâlnesc, în sfârșit, pe cel în fața căruia își deschid an de an sufletul și îi spun despre cele mai arzătoare dorințe.

Citește și: VIDEO- Activități de neratat pentru cei care ajung în Laponia. Safari cu reni sau cu căței Husky

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Moș Crăciun primește în casa lui sute de copii din toate colțurile lumii.
Dar cum a ajuns Moș Crăciun atât de iubit de copiii de pretutindeni? Legenda spune că, la marginea unui oraș, cu mult timp în urmă, trăia un meșter bătrân care făcea jucării. Tot anul meșterea la ele cu dragoste și răbdare. Erau minunate și nu semănau una cu alta.
Iar Moș Crăciun ne-a dezvăluit toate colțurile casei sale.
Moș Crăciun a lăsat și un mesaj pentru toți copiii din România:
„Dragi copii din România, să mă așteptați, vin cu siguranță, să-mi pregătiți lângă brăduț păhăruțul cu lapte și biscuiții să am energie să merg pretutindeni în noaptea de Crăciun”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si