Diana Buzea, reporter Kanal D, are toate detaliile.

Plafonarea RCA a fost prelungită

„Sunt într-adevăr vești care îi vizează pe toți șoferii. În ședința de Guvern de astăzi, Executivul a adoptat proiectul de ordonanță de urgență ce prevede prelungirea plafonării tarifelor RCA. Concret, prețurile rămân plafonate la nivelul din februarie până la finalul anului, pe 31 decembrie. Inițial, această măsură era prevăzută doar pentru 6 luni, ceea ce ar fi însemnat să expire pe 10 octombrie.

Inclusiv premierul a spus, în cadrul ședinței de astăzi, că este o decizie justificată, pentru că daca nu se continua plafonarea, tarifele vor crește în cea mai nepotrivită perioadă, adică aceea a sărbătorilor de iarnă”, a transmis Diana Buzea, reporter Kanal D.

Citește și: EXCLUSIV- Foști miniștri, analiza sistemului de Ziua Educației 2023. Andronescu: ”Este o mare greșeală frecvența cu care s-au schimbat miniștrii Educației”/ Liviu Pop: ”Ne aflăm în cel mai slab punct pe care l-a avut vreodată Educația din România”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si