Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Vijelie puternica la Timisoara. Cod gaben de vreme rea in 27 de judete

O vijelie puternică a lovit aseară Timisoara si mai multe localitati din sud vestul judetului Timis. Furtuna a maturat tot ce a prins in cale si a cazut si grindină. Vantul a doborat copacii si a rupt firele de curent electric. In centrul orasului de pe Bega, cativa oameni au fost la un pas de moarte dupa ce acoperisul de tablă al unei terase, s-a prabusit. Meteorologii au emis un nou cod galben, valabil pana maine dimineata.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vantul a suflat atat de tare incat a smuls acoperisul de tabla al unei terase din Timisoara si l-a aruncat in strada. Un tanar si prietenii lui au fost la un pas sa isi piarda viata.

Peste tot se vad urmarile furtunii: cadre de metal de la terase au fost puse la pamant, umbrele uriase-doborate, mese facute praf. Multi copaci au fost rupti. De asemenea si firele de curent electric. Pompierii au intervenit pentru degajarea strazilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Aseara in zona a plouat torential, cu grindina si vijelii. Codul portocaliu de fenomene periculoase sub care s-a aflat judetul Timis a lasat in bezna mai multe cartiere din oras. La fel si comunele din jurul Timisoarei dar si cateva strazi din orasul Sinnicolau Mare.

Dupa miezul noptii a fost activata si Grupa Operativa la nivelul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Timis.

Pana maine dimineata este in vigoare un cod galben de vreme rea in Transilvania, Maramurs, nordul si vestul Moldovei, Oltenia si norduol Munteniei.

Meteorologii anunta ploi cu tunete si fulgere, vijelii si grindina.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI