Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Vin pe lume într-un spital de stat modern. Care este unitatea medicală care beneficiază de aparatură de ultimă generație și mobilier nou?

Bebelușii care vin pe lume în Spitalul din Buftea beneficiază de cele mai moderne condiții. Instituția a fost renovată și dotată cu mobilier modern și aparatură de ultimă generație.

Redactia Stirile Kanal D,

Vin pe lume într-un spital de stat modern [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Buftea s-a transformat dintr-un spital orășenesc într-unul asemănător cu cele private. Atât fațada clădirii, cât și secția de neonatologie, unde sunt ținuți nou-născuții împreună cu mamele lor, au fost dotate cu aparatură de ultimă generație și mobilier modern”, a transmis Simona Pătruleasa.

Vin pe lume într-un spital de stat modern

Nu suntem într-un spital privat, ci pe secția de neonatologie proaspăt renovată a spitalului din Buftea. Numărul bebelușilor născuți aici a crescut semnificativ de când întregul pavilion a fost modernizat.

Citește și: VIDEO-Părinte pentru prima dată, o adevărată provocare! Cât ne costă lucrurile pentru bebeluș

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ana, o mămică în vârstă de 32 de ani, a adus pe lume aici, un băiețel de aproape 3 kilograme.
„Condițiile sunt mult peste așteptările noastre, iar medicii... eu cel puțin doar datorită lui Dumnezeu și a doamnei doctor Isaia am reușit să am acest copil”, a spus femeia.


Mămicile, în general, auziseră multe despre condițiile din spitalele de stat și au avut emoții, dar modernizarea acestei secții le-a schimbat opinia. Mai ales că pot sta cu bebelușul în cameră chiar din primele zile, dacă își doresc acest lucru.
După naștere, fiecare bebeluș este îngrijit cu multă dragoste de Paraschiva Mocanu, asistenta șef. I se zice doamna Nina și lucrează în Spitalul din Buftea de 43 de ani.

Ea le explică mămicilor tot ce trebuie să știe despre îngrijirea nou-născutului.
În spital există și un cabinet de neonatologie. Practic, după externare, mama mai vine la control cu cel mic până face o lună. Unul dintre medicii neonatologi are și competențe pe ecografie cardiacă.
Spitalul din Buftea deservește 100 de mii de locuitori. Numai anul trecut aici au venit pe lume aproape 900 de bebeluși.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI