Un sex-simbol al muzicii internationale, Lenny Kravitz este, la cei 54 de ani ai sai, unul dintre cei mai ravniti barbati ai lumii.
Nu sarmul i-a adus insa milioane de fani, ci maniera originala prin care artistul reuseste sa impleteasca riff-urile de chitara, cu acordurile funk si blues.

Dupa 11 de ani de cand a sustinut primul sau concert in Bucuresti, Lenny Kravitz a ales sa revina!

Artistul a ajuns ieri in Cluj si s-a cazat la cel mai luxos hotel din oras.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Chiar daca nu a avut mari pretentii de la organizatori, va fi tratat regeste. Deocamdata, a cerut doar sa se bucure de o plimbare.

Laura Coroianu, organizator: Este foarte incantat si vad ca a vrut sa vina cu o zi mai devreme, el chiar s-a plimbat ieri prin Cluj. Este un artist sociabil si unul dintre putinii care chiar sunt interesati de locurile pe care le viziteaza.

Lenny Kravitz va concerta in seara aceasta de la ora 21.00. La Sala Polivalenta, unde va avea loc show-ul, se fac ultimele pregatiri. Zeci de oameni lucreaza la constructia scenei si decorurilor.

Laura Coroianu, organizator: Avem parte de o productie absolut senzationala, artistul a venit cu toata luminile si tot sunetul, deci se ocupa ei de tot ce inseamna productie. Noi le-am construit scena si partea de sus.

Concertul face parte din turneul mondial Raise Vibration. Fanii romani au cheltuit intre 160 si 550 de lei pentru bilete.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si