Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Weekend de foc în aproape toată țara. Urmează zile și nopți tropicale

Urmeaza un weekend de foc in mare parte din tara: temperaturi de pana la 36 de grade Celsius ziua si un disconfort termic ridicat si cu nopti tropicale. Alerta emisa de meteorologi este valabila pana duminica. Astazi, in Capitala, atmosfera sufocanta dintre betoane a fost cu greu suportata.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un soare arzator si un aer fierbinte ce prevestesc o vara tarzie: asta simt romanii din intreaga tara, dupa un val de arsita sufocant. In Capitala, astazi, la 35 de grade celsius, trei cuburi de gheata s-au topit si s-au evaporat cu totul in doar 10 minute.

Terasele din centrul vechi al Bucurestiului au fost o gura de aer pentru trecatori,
care, vrand-nevrand, s-au oprit in locurile cu sistem de racire si s-au racorit cu apa sau limonada.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Si parcurile au fost aglomerate pana la refuz. Parintii si-au scos copiii la plimbare in natura, unde se mai simtea o adiere a vantului. N-au lipsit palariile si nici sticlele cu apa rece.

Multi s-au refugiat pe lac, unde caldura parca era mai suportabila.

Meteorologii au emis o informare valabila pana duminica, prin care anunta ca disconfortul termic va fi resimtit in mare parte din tara.

Temperaturile vor atinge 36 de grade celsius in Oltenia si Muntenia, iar in Vest, Sud si Sud-Est, indicele de temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI