Când a văzut că totul în gospodărie arată ca după bombardament, bărbatului i s-a făcut rău.

Fără case și fără speranță după exploziile de la Crevedia

Așa arată toate casele din apropierea stației GPL care a explodat. Practic, nu se mai poate salva absolut nimic și totul ar trebui reconstruit de la zero.

Guvernul a hotărât să le dea un sprijin financiar celor ce au rămas pe drumuri.

Oamenii vor primi până la zece mii de lei, suma maximă fiind pentru cei care au gospodăriile afectate în proporție de peste 75 la sută.

Citește și: În urma exploziilor din Crevedia, intervenția a fost încheiată. Ce anunț a făcut ISU Dâmbovița

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Omul e de părere că toți cei vinovați ar trebui să plătească, atât patronii, cât și autoritățile care ar fi închis ochii la ilegalități.
Între timp au pornit controalele în Caracal, acolo unde se află firmele lui Doldurea, fiul primarului poreclit „Împăratul”.
În oraș sunt două depozite GPL cu o capacitate de 1,5 milioane de litri, de 25 de ori mai mult decât în cisternele din Crevedia.

Unul dintre ele e situat vizavi de sediul pompierilor.

Probleme ar fi fost destule și dintotdeauna după cum ne-a povestit zilele trecute un fost angajat.
Controalele continuă în toată țara și ies la iveală nereguli strigătoare la cer. De pildă, Primăria Sectorului 6 transmite că în urma controalelor efectuate de Poliția Locală s-a descoperit că doar una din cele 40 de benzinării și stații GPL are toate autorizațiile de funcționare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si