Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | ZI DE FOC pentru pompierii din Capitală. Incendiu uriaș în nordul Capitalei și o explozie puternică la o fabrică

Platforma industriala - devastata de incendiul de vineri - era ridicata aproape de aeroportul din Baneasa. In zona sunt depozite, sedii de firme si cladiri de birouri, asa ca sute de oameni au fost evacuati din calea dezastrului.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE. Potrivit ISU, o hală de pe strada Biharia arde în întregime. Sunt degajări mari de fum. Mai multe birouri din zonă au fost evacuate, anunță ISU. Au fost solicitatate patru echipaje de descarerare și alte 3 sunt gata de intervenție în orice moment.

Incendiu puternic în nordul Capitalei. RO-ALERT a trimis un mesaj de urgență

În zonă sunt atât depozite, cât şi clădiri de birouri, mai multe societăţi comerciale, iar majoritatea oamenilor din clădirile din zonă s-au autoevacuat.

Sistemul Ro-ALERT a emis un mesaj de atenționare legat de incendiu:

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului.

Fumul se poate vedea din mai multe zone ale Capitalei.

Explozie la o fabrică din București: O persoană a murit şi trei au fost rănite

O persoană a murit şi trei au fost rănite în urma unei explozii puternice produse la un utilaj de la o fabrică de prefabricate de pe bulevardul Preciziei din Bucureşti.

Persoana decedată era o femeie. Răniţii au suferit arsuri şi au fost transportaţi la spital. Dintre persoanele rănite, una este în stare foarte gravă, având arsuri pe 90% din corp.

Din primele informaţii, ar fi explodat un utilaj care era sub presiune, cu aburi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI