Violenta domestica a dus de multe ori la un final tragic. Specialistii atrag atentia ca astfel de cazuri sunt dese in familiile din Romania. Mii de oameni sufera, desi nu sunt neaparat loviti sau raniti.

Proiectul de lege propune ca toate formele de violenta psihologica sa fie considerate infractiuni, iar pedeapsa sa fie inchisoare de la trei luni la un an.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Este foarte rau ca au inceput sa se gandeasca la asta abia acum, atat de tarziu, pentru ca obligatia statului, prin semnarea Conventiei europene a drepturilor omului este si aceea de a proteja fiinta umana din toate punctele de vedere. Or sa stiti ca de foarte multe ori s-au intalnit in practica oameni mutilati sufleteste pentru faptul ca au fost abuzati din punct de vedere pshilogic”, a sustinut avocatul Artin Sarchizian, potrivit B1.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si