Este locul prin care sute de manifestanti au incercat sa treaca spre Palatul Elysees si unde fortele de ordine au intervenit cel mai dur astazi. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu puternic impact emotional.

In momentul in care zeci de manifestanti au venit pe bulevard, sa intre pe straduta pe care se afla doua dintre magazinele de lux ale Parisului, jandarmii au pornit atacul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Acesta a fost inceputul unei zile pentru Franta. Jandarmii au cerut intariri cu inca un dispozitiv complet.

Multi protestatari, prinsi in valul de gaze lacrimogene, nu au mai avut, insa, puterea sa se ridice, nici macar ajutati de altii. Au inhalat cantitati uriase de gaz toxic, pe straduta devenita o adevarata capcana mortala.

Dupa ce norii de gaz lacrimogen s-au risipit, protestatarii ramasi in picioare si trupele speciale ale jandarmeriei au stat in fata in fata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si