Close sidebar
Close sidebar

Violențele din Paris continuă! Mii de protestatari au luat cu asalt, din nou, capitala Franței! Forțele de ordine au răspuns pe măsură

Un adevarat razboi de gherila s-a dus pe una dintre strazile de lux ale Parisului, adiacenta bulevardului Champs Elysees.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este locul prin care sute de manifestanti au incercat sa treaca spre Palatul Elysees si unde fortele de ordine au intervenit cel mai dur astazi. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu puternic impact emotional.

In momentul in care zeci de manifestanti au venit pe bulevard, sa intre pe straduta pe care se afla doua dintre magazinele de lux ale Parisului, jandarmii au pornit atacul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Acesta a fost inceputul unei zile pentru Franta. Jandarmii au cerut intariri cu inca un dispozitiv complet.

Multi protestatari, prinsi in valul de gaze lacrimogene, nu au mai avut, insa, puterea sa se ridice, nici macar ajutati de altii. Au inhalat cantitati uriase de gaz toxic, pe straduta devenita o adevarata capcana mortala.

Dupa ce norii de gaz lacrimogen s-au risipit, protestatarii ramasi in picioare si trupele speciale ale jandarmeriei au stat in fata in fata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI