Close sidebar
Close sidebar

Doctor Virgil Musta: „Simptomele Covid-19 pot persista timp de șase luni”

Doctor Virgil Musta a făcut anunțul de ultim moment. Medicul a transmis că simptomele Covid-19 pot persista timp de șase luni.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doctorul Virgil Musta a făcut anunțul de ultim moment pentru români. Medicul de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, cel care a vindecat mai mult de 500 de pacienți Covid, spune că simptomele virusului pot persista chiar și șase luni.

Cadrul medical afirmă că simptomele virusului SARS-CoV-2 pot persista chiar și timp de șase luni. Virgil Musta ia în calcul și posibilitatea ca, la o parte dintre pacienți, infecția să devină cronică.

Doctor Virgil Musta: „Simptomele Covid-19 pot persista timp de șase luni”

Virgil Musta transmite avertismentul după ce un număr mare de tineri care au prezentat infecția s-au plâns de simptome o perioadă lungă de timp.

„Am văzut statistici internaționale în care până la șase luni de zile tineri spun că prezintă parte din simptomatologia pe care au făcut-o în faza acută a bolii”, a spus dr. Virgil Musta la Antena3.

„Statistica arată că 97% dintre cei care fac forme severe de boală și decedează au comorbidități” a

adăugat Virgil Musta.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Dr. Virgil Musta a subliniat că trebuie să fim precauți.

Citeste si: Virus: „OMS prevede 10 milioane de cazuri săptămâna viitoare”

Citeste si: Revin suporterii pe stadioane? Anunțul făcut de LPF

Citeste si: Nelu Tătaru, despre cazul reinfectărilor: „Specialiștii bănuiau...”

„Și la noi în țară tineri care nu au dorit să fie testați au prezentat după scurt interval accentuarea simptomatologiei din debut, chiar dacă virusul nu mai exista în faringe.

(...) Virusul nu mai este în gât, în faringe, dar virusul poate persista în alte locuri, el rămânând în organism și producând aceste simptome”, a mai spus medicul Virgil Musta.

Virgil Musta a încheiat spunând că aceste situații vor fi cercetate amănunțit.

Citeste si: Avertisment dat de medici despre un al doilea val de coronavirus. "Este un risc real!"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI