Bianca, Andrei și Virginia au fost puși în fața eliminării în gala de duminică. Dintre cei trei, doar Virginia are o cunoaștere în "Casa Iubirii".

Larisa nu a părut impresionată de relația Virginei cu Robi și a nominalizat-o spre eliminare. Din fericire, Andrei a fost cel căruia i-a trecut glonțul eliminării pe lângă ureche, însă a scăpat și el de data aceasta.

Citește și: VIDEO. Giuly, atacată din toate părțile în "Casa Iubirii"! ”Ca să dea bine la public". Ceilalți concurenți l-au luat în vizor și pe Robert. Care cred ei că este planul celor doi amorezi?

casa iubirii Larisa a propus-o pe Virginia spre eliminare

Larisa a propus-o pe Virginia spre eliminare

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Robi: Virginia e singura fată de care sunt interesat, nu vreau să plece

Deși a declarat că Virginia este sufletul lui pereche, Robi mărturisește, într-un moment greu pentru Virginia, că, dacă ar pleca acasă, nu și-ar cere eliminarea, dar nici nu i-ar spune să îl aștepte afară.

Moderatoarea emisiunii Andreea Mantea l-a întrebat pe Robi: "Dacă Virginia ar ieși astăzi din casă, ai cere să fii propus spre eliminare?"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Robi: Virginia mi-e foarte dragă, este o persoană importantă pentru mine, dar nu aș cere.
Andreea Mantea: I-ai cere să te aștepte?

Robi: Nu, de ce m-ar aștepta. Nu știu, nu cred că m-ar aștepta chiar dacă i-aș cere. Nu a, fost un model pentru ea, ca să zic așa. Au fost momente în care am făcut-o să pice urât, chiar dacă nu a vrut.

Robi recunoaște să formează un cuplu cu Virginia, dar dă de înțeles că ea este liberă să își găsească pe altcineva.

Robi: Noi am avut o discuție zilele trecute. Am zis că o luăm încet. Sentimentele mele nu sunt atât de intense. Nu îmi doresc să plece pentru e singura fată de care sunt interesat.

Virginia declara că nu a fost surprinsă de votul pe care Larisa i l-a dat ieri, în gală. Virginia a fost la un pas de eliminare, însă ei nu i-ar fi trecut prin minte, dacă ar fi ieșit favorită, să o trimită pe Larisa în fața eliminării.

Nu i-ar fi părut rău să plece acasă dacă nu avea o cunoaștere, adaugă ea.

Și pentru că Robi s-a băgat în discuția celor două, Larisa îl atacă fără milă: ,,Rădeai când Virginia era în fața eliminării!".

Robi surprinde din nou în Casa Iubirii

Robi surprinde din nou în Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si